Getwin

Jucatorii adora site-urile de jocuri all-in-one, si exact asta veti gasi cu Getwin. Un site de jocuri de noroc specializat in bitcoin, poate oferi jucatorilor cele mai noi pariuri sportive, jocuri de cazino live si actiuni traditionale de slot de la unii dintre cei mai importanti furnizori de software.

Lansat chiar anul trecut, jucatorilor din toate tarile li se permite sa joace la Getwin, desi se pune accent pe jucatorii australieni. Getwin nu are licenta si, desi acest lucru ar putea parea ciudat, acelasi lucru este valabil pentru aproape toate site-urile majore de pariuri Bitcoin. Cazinoul si casa de pariuri au un istoric bun cu jucatorii platitori (procentele de plata sunt de 96%).

Bonusuri pentru cazino si sport

Getwin face bonusuri si promotii putin diferite

Desigur, cu cat pariati mai mult pe pariuri, cu atat veti fi mai mare cu cota de FreeBet. In total, jucatorii pot castiga 75 USD in pariuri gratuite atunci cand pariaza cel putin 500 USD pe pariuri cu cote de 2,50 sau mai mari in fiecare zi. Nu exista cerinte de pariere adaugate la aceasta oferta, ceea ce o face sa se distinga cu adevarat de rivalii sai.

Getwin

Getwin Sportsbook

Casa de sport a lui Getwin ofera software proprietar, ceea ce le permite sa ofere o experienta de joc si un design usor diferit decat s-ar putea sa fiti obisnuiti sa vedeti. Casa de sport acopera majoritatea sporturilor majore, inclusiv fotbal, tenis, fotbal cu reguli australiene, baschet, rugby, liga de rugby, fotbal american, cricket, hochei pe gheata si e-sport, precum si sporturi virtuale.

Pariurile sportive live sunt posibile la casa de pariuri Getwin, desi in prezent nu au disponibile optiuni de retragere timpurie si nici nu ofera streaming live de evenimente sportive in desfasurare. Acelasi lucru este valabil si pentru alte carti de sport bitcoin majore, …

Nu este necesara nicio aplicatie pentru a juca acolo, deoarece jucatorii pot intra rapid in actiune prin intermediul browserului de pe smartphone-ul lor iOS sau Android. Acest lucru este valabil mai ales pentru cazinourile lor si jocurile de cazino live.

Jocuri de cazino live

Vorbind despre jocurile de cazino live, Evolution Gaming a decis sa pregateasca cazinoul Getwin cu unele. Evolution este considerat cel mai important dezvoltator de jocuri de dealeri live, astfel incat puteti juca cele mai bune titluri de pe net la acest cazinou. Aceste jocuri palpitante si realiste sunt transmise in direct de la Riga (printre alte locuri) si includ baccarat, ruleta, blackjack si casino hold’em, pentru a numi doar cateva.

GetWin este o casa de pariuri online care opereaza in Malta; ofera servicii de parior din majoritatea tarilor, cu exceptia Statelor Unite. O calatorie catre GetWin.com ar impresiona pariorii de perspectiva, deoarece site-ul este elegant si are o interfata usor de utilizat. Pagina „Despre GetWin”, cuprinde filozofia lor privind serviciul pentru clienti, „Serviciul rapid si prietenos pentru clienti si platile rapide sunt prioritatea principala pentru GetWin.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri