GGBet

Avand in vedere ca GGBet se numara printre cele mai importante platforme de pariuri eSports, este surprinzator faptul ca nu are bonusuri active regulate pentru noii membri, ceea ce este foarte dezamagitor. Multe site-uri sustin ca are multe promotii si bonusuri diferite, ceea ce este departe de adevar.

Din investigatiile noastre, singurul mod in care noii membri pot obtine un anumit tip de oferte bonus este prin intermediul codurilor promotionale de bun venit oferite de site-urile de revizuire GGBet pentru a face publicitate casei de pariuri.

GGbet ofera un bonus fantastic de 100% la prima depunere si ofera, de asemenea, in mod regulat promotii, cum ar fi bonusul special Dota 2, rotiri gratuite in sectiunea bonus cazinou si bonus LoL pentru jucatorii noi si de lunga durata.

GGbet

Pariurile care se califica pot fi facute cu bonusul dvs. la cote de pariere unice de 1,75 sau mai mari, in functie de conditiile de pariere. Limita de retragere GGBet pentru bonusurile de pariuri este de 50 USD, 50 EUR sau 3.000 RUB.

Un alt lucru important pe care trebuie sa il cautati atunci cand selectati o casa de pariuri cu care sa pariati este calitatea cotelor.

Cotele sunt afisate in diferite formate in functie de preferinte si sunt modificate intre zecimale. De exemplu, 1,50 cote pentru UE, 0,05 pentru Hong Kong, 2,00 pentru Indonezia, 0,05 pentru Malay, ½ cote pentru Marea Britanie si, 2,00 cote pentru SUA pe site-ul GGBet. Cotele sportive pe care le gasiti pe site-ul GGBet sunt relativ substantiale pe o serie de evenimente de pariere.

Prin comparatia noastra de cote de pariuri eSports, am constatat ca GGBet ofera ocazional pariorilor lor un avantaj fata de marcile rivale. Am facut acest lucru uitandu-ne la ciudatul meci din League of Legends in turneul Rift Rivals 2018.

Am aflat ca GGBet prezinta cote de 2,45 pentru o victorie Echo Fox asupra Fnatic, ceea ce reprezenta o valoare mai buna decat cota de 2,26 care a fost gasita la Arcanebet pentru acelasi rezultat.

In general, marjele GGBet sunt uneori mai bune decat multe case de pariuri alternative, dar exista inca loc de imbunatatire.

Majoritatea fanilor de pariuri adora sa faca pariuri pe un smartphone sau tableta. Din pacate, GGBet nu are nicio aplicatie mobila oficiala. Cu toate acestea, daca aveti un iPhone sau iPad, puteti utiliza in continuare browserul mobil pentru a accesa site-ul. Site-ul arata minunat si se incarca rapid pe un dispozitiv iOS.

De asemenea, site-ul nu are nicio aplicatie pentru utilizatorii de Android. Site-ul sau pentru dispozitive mobile este putin frustrant de utilizat pe un smartphone sau tableta Android.

Dar procesul de retragere si alte caracteristici, cum ar fi transmiterea live si sectiunea bonus, functioneaza bine.

GGBet ofera cote pentru eSporturi de top precum CS: GO, Dota 2 si LoL din august 2016. Procesul sau de autorizare este destul de usor datorita structurii sale de baza a site-ului.

Incarcarea site-ului web dezvaluie instantaneu o pagina de pornire care afiseaza primele trei sectiuni chiar langa sigla, cu file pentru conectare si inregistrare.

GGbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri