Giobet

GioBet este o carte de sport online care ofera, de asemenea, baccarat, bingo, jocuri de cazino, jocuri, jocuri de dealeri live, pariuri live / in joc, poker, carte de curse si ruleta folosind Capecod Gaming, Evolution, Microgame, NetEnt, Play’n GO, SG Digital , Stars Group si software WorldMatch licentiat in Italia. Este detinut de Agenzia Ippica Luciano Giove srl. Limba principala a site-ului este italiana. Nu este necesara o descarcare pentru a plasa un pariu.GioBet ruleaza pe reteaua People Bingo, pe People CardGames Network, pe People’s Casino Network si pe People’s Poker Network.

GioBet este un brand de jocuri online care este licentiat de AAMS (acum ADM) n. 15006. Operatorul ofera o propunere care variaza de la pariuri la curse de cai, dar si pariuri virtuale, poker, cazinouri, bingo si jocuri de carti.

Formata de o echipa de profesionisti cu experienta in sector, GioBet se combina perfect cu celebra platforma Microgame. Sa aflam care sunt caracteristicile principale ale operatorului, de la oferta la promotii active, pana la aspectele de imbunatatit.

Giobet

Bonus GioBet

GioBet ofera un bonus de bun venit la prima reincarcare de pana la 50 EUR, rezervat celor care isi deschid un cont intr-una din agentiile fizice ale grupului situate in Puglia. Dupa efectuarea primei depuneri, pur si simplu trimiteti un e-mail la assistenza@giobet.it cu subiectul „Bonus de bun venit”. Bonusul de pana la 50 EUR va fi creditat in termen de 48 de ore. Bonusul va fi utilizabil dupa cum urmeaza:

Daca prima depunere este mai mica de 10 EUR, bonusul creditat va putea fi cheltuit exclusiv pentru pariuri sportive. Bonusul nu se poate retrage si este valabil o singura data pentru fiecare adresa IP, cont de joc, casa sau adresa de e-mail.

Bonusul primit poate fi jucat pentru pariuri online in moduri de pre-meci, excluzand evenimentele live.

La sport nu exista alte promotii de la GioBet. In schimb, este posibil sa profitati de clasamente, rambursari si alte initiative periodice privind pokerul si cazinourile.

Inregistrare GioBet

Deschiderea unui cont pe GioBet dureaza doar cateva minute. Doar faceti clic pe „Inregistrati-va”, butonul galben din partea dreapta sus, pentru a accesa formularul online de unde puteti introduce datele de acces necesare (date personale si resedinta, contacte, document de identitate, limita de depunere saptamanala). Apoi, este necesar sa confirmati datele in sine, prin e-mailul de raspuns primit in casuta dvs. de e-mail.

Ramane doar sa faci primul depozit pentru a incepe pariurile. In acest sens, este bine sa ne amintim ca aveti la dispozitie 30 de zile de la inregistrare pentru a transmite documentatia necesara, sub sanctiunea suspendarii contului de joc.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri