Gol + Pas

Gol + Pas se mandreste cu faptul ca este primul care isi posteaza liniile de pariere si ofera o experienta de utilizator continua. Pariati de unde provin liniile. Pariorii cu limita mare si pariorii ascutiti se vor regasi confortabil acasa si se vor bucura, de asemenea, de diferitele avantaje de loialitate.

Gol + Pas

Gol + Pas oferta de pariere

Cu o experienta de peste 30 de ani in industria pariurilor sportive si parteneriate profitabile si aparitii pe site-uri de stiri de top precum New York Times, Forbes si ESPN, Gol + Pas.eu este o forta uriasa in lumea pariurilor sportive. S-au clasat in mod constant in fruntea clasamentului caselor de sport de cativa ani datorita cotelor excelente de pariere si a platilor rapide.

Acestia sunt lideri in industrie pentru stabilirea celor mai clare linii, ceea ce ii obliga apoi pe concurenti sa urmeze exemplul – multe dintre marcile online de top isi bazeaza cotele pe liniile seturilor Gol + Pas.eu. Infiintata in 1985 si lansata online in 1996, Gol + Pas a fost cunoscuta sub numele de „de unde provine linia”, deoarece au avut intotdeauna un rol important in competitia lor.

Gol + Pas este disponibil pentru multe tari – fiind limitat doar la cateva: Franta, Australia, Costa Rica, Ucraina si Marea Britanie. Este o carte de sport de incredere pentru pariorii americani, precum si pentru pariorii din intreaga lume care au acces la cartea de pariuri.

Poti fi sigur ca stii ca folosesti o carte de sport de incredere datorita reputatiei lor remarcabile si a clientilor loiali si a bazei de fani. Puteti paria pe site si puteti sti cu siguranta ca veti primi o plata rapida, cateva bonusuri extraordinare si toate fondurile si informatiile dvs. de securitate sunt sigure.

Bonusuri Gol + Pas Sportsbook

Bonusurile incurajeaza inscrierile la cartile de sport online, deoarece multi ar prefera sa primeasca ceva in schimbul deciziei de a alege o anumita carte de sport. Cand va inscrieti pentru Gol + Pas.eu cu depozite de criptomonede, puteti primi un bonus de 25% cashback la depozitele de pana la 500 USD. Acest bonus necesita sa va rasturnati sau sa jucati suma de bonus de opt ori inainte de a putea solicita o retragere.

Daca preferati sa nu utilizati criptomonede, aveti dreptul sa primiti un bonus de 100% de bun venit de pana la 300 USD in numerar.

Ati putea profita, de asemenea, de un bonus de 50% in numerar de pana la 500 USD si va puteti astepta la o cerinta mai mare de transfer de 15 ori.

Daca oricare dintre aceste doua bonusuri de depunere nu va depaseste interesul, puteti profita de un bonus de meci de 100% pana la 300 USD. Acest bonus are o cerinta de 30 de ori inainte de a putea solicita o retragere.

Dupa ce ati revendicat bonusul de bun venit si ati jucat toate cerintele, puteti solicita retragerea. Acum, daca intentionati sa pariati in continuare, puteti profita de bonusurile de reincarcare concepute pentru a face clientii sa revina.

Puteti utiliza promotia Reload Gold care va va recompensa cu 15% in reincarcare in numerar de pana la 600 USD cand faceti un depozit de criptomoneda, 10% pana la 400 USD cand utilizati un card de credit sau de la o persoana la alta. Reload Platnium va va acorda 25% in numerar pana la 2.500 USD pentru depozite de criptomonede si 15% in numerar pana la 600 USD pentru depozite de credit sau de la persoana la persoana. Promotia Reload Diamond ofera 25% in numerar pana la 5.000 USD daca utilizati criptomoneda sau 20% numerar pana la 800 USD cand utilizati un card de credit.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri