GoWager

GoWager este o casa de pariuri si un cazinou online care este detinut si operat de FSB Technology UK) Ltd. FSB Tech alimenteaza o serie de site-uri de pariuri online populare precum Quinnbet, ThePools, Jenningsbet, Gentingbet, Fitzdares, Black Type, Bet600 si altele.

Aceasta recenzie GoWager se va concentra in principal pe partea de pariuri sportive a site-ului de pariuri, dar va arunca si o privire la ceea ce GoWager Casino are de oferit, impreuna cu companiile de asistenta pentru clienti, oferte de pariuri, piete de pariuri, cote si multe altele.

GoWager

Piete de sport si pariuri

GoWager ofera pariuri pe aproximativ 26 de sporturi diferite. Acest lucru este suficient pentru a acoperi majoritatea celor mai populari jucatori de pariuri sportivi care pariaza cel mai probabil, dar exista mai multe optiuni sportive disponibile la alte câteva case de pariuri.

Fotbal, sageti, baschet, golf, tenis, snooker si rugby sunt toate acoperite impreuna cu alte câteva, iar clientii pot paria pe diverse piete din politica. Cu toate acestea, daca doriti sa pariati pe cursele de cai, din pacate, s-ar putea sa fiti dezamagiti, deoarece la GoWager nu sunt acoperite curse. Acest lucru este deosebit de dezamagitor pentru potentialii clienti din Marea Britanie, fiind unul dintre cele mai populare sporturi pe care pariaza.

Trecând pe pietele de pariuri disponibile si din nou, GoWager dezamageste in acest departament. Acolo unde multe case de pariuri ofera peste 300 de optiuni de pariere diferite pentru meciurile din Premier League, au existat sub 100 disponibile la GoWager. Totusi, acestea fiind spuse, daca doriti sa pariati pe piete standard, cum ar fi Câstigatorul meciului, Scorul corect, Pietele cu handicap sau Golgheterii, puteti face acest lucru la GoWager, dar nu veti gasi multe piete suplimentare pe care multe case de pariuri le-au adaugat in ultimele sezoane.

Cotele disponibile la GoWager sunt acceptabile. Am gasit cote usor mai bune pentru majoritatea pietelor pe Bet365, dar nu a existat o diferenta majora, optiunea de pariere ocazionala având cote mai mari la GoWager.

Aplicatia GoWager

O aplicatie GoWager este disponibila pentru clientii cu dispozitive Android sau iOS si poate fi descarcata gratuit din magazinele de aplicatii oficiale.

Aplicatia functioneaza bine prin faptul ca se incarca rapid, curata si simpla. Este usor sa navigati utilizând meniul principal si permite utilizatorilor sa acceseze diverse sectiuni, cum ar fi pietele pre-meci si in joc, promotiile, cazinoul GoWager si multe altele.

Cazinoul GoWager

Cazinoul GoWager ofera o gama de sloturi, jocuri de masa si carti, iar pariurile pot fi plasate din acelasi sold ca si in portofelul cartii de sport.

Exista sute de sloturi online disponibile cu multe titluri de top, precum Guns N Roses, Jungle Spirit, Book of Oz, Secret of the Stones, Gorilla Kingdom, Lil Devil, Gonzo’s Quest si multe altele.

Din pacate, nu exista nicio functie de cautare sau optiune pentru a filtra jocurile dupa dezvoltator sau titlu. Acest lucru face extrem de greu sa gasesti jocul pe care il cauti, deoarece exista câteva sute de sloturi disponibile.

Pentru jocurile de masa, jucatorii pot alege dintre Blackjack, Ruleta, Hold’em Poker, Dragon Bonus Poker, Texas Hold’em, Four Card Poker si multe altele.

Per total, am fost impresionati de gama de jocuri disponibile in cazinoul GoWager, dar nedumerit de lipsa optiunilor de cautare si filtrare.

Gowager_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri