Greatodds

Greatodds este o companie internationala de pariuri sportive care devine rapid o forta de care trebuie sa se bazeze pe piata de pariuri online din Africa. A fost lansat in 2020 cu birouri in Curacao si Gibraltar. Pana in prezent, are licente pentru a opera in Ghana si Zambia, cu o varietate de oferte de top pentru parierii africani, deoarece este disponibila in engleza si franceza. Ofera o gama de optiuni de pariuri online, cum ar fi pariuri sportive, virtuale, pariuri live si cazinou. Cu licenta Curacao, jucatorii din alte tari africane nerestrictionate se pot bucura de cazinou online si produse de pariuri.

Greatodds

Casa de pariuri

Casa de pariuri Greatodds Ghana are peste 20 de sporturi si categorii speciale pentru pariuri. Acest lucru ofera o varietate de piete de pariuri si optiuni pentru care pariorii pot alege. Unele dintre optiunile de pariuri sportive de pe site includ fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata, volei, handbal, baseball, snooker, sageti, box / MMA, Rugby union, Rugby league, motorsport si altele. Utilizatorii Greatodds pot paria, de asemenea, pe sporturi virtuale, e-sport si cazinou virtual. Sporturile populare au sute de evenimente si linii de pariuri saptamanal. Pariorii pot participa la o gama larga de jocuri de fotbal, ligi si competitii, cum ar fi Premier League din Ghana, EPL, La Liga, Serie A, Bundesliga si Liga Campionilor.

De asemenea, utilizatorii Greatodds se pot bucura de alte categorii speciale de pariuri, cum ar fi politica, ceea ce inseamna ca exista intotdeauna ceva pe care clientii pot paria in orice moment.

Greatodds bonus de bun venit

Utilizatorii noi de pe Greatodds Ghana se pot bucura de un bonus de bun venit. Acestia pot obtine 200% din prima miza pe bani reali inapoi la un pariu maxim gratuit de 500 GHS daca primul lor pariu este stabilit ca pierdut. Daca primul dvs. pariu pe bani reali este castigat, puteti obtine 50% din miza dvs. inapoi pana la un pariu maxim gratuit de 100 GHS. Pentru a accesa aceasta oferta, primul dvs. pariu trebuie sa fie plasat la cota minima totala de 4.0 si sa contina cel putin 4 sau mai multe selectii cu cote de 1,40 sau mai mari pe picior. Bonusul va fi creditat in termen de 48 de ore de la momentul stabilirii pariului.

Pariuri live

Pariurile live sunt bine dezvoltate pe platforma Greatodds Ghana. Este un instrument care ofera utilizatorilor sansa de a paria pe evenimente in desfasurare, inclusiv fotbal, baschet, tenis si baseball. Utilizatorii pot face clic pe butonul „Pariuri live” de pe pagina principala pentru a accesa aceasta optiune. Optiunea Pariuri live este disponibila pentru un numar suficient de evenimente, inclusiv in desfasurare si viitoare. Este sustinut de diferite functii, cum ar fi statistici live, cote si detalii despre echipa, pentru ca utilizatorii sa faca pariuri in cunostinta de cauza.

Sporturi virtuale

Clientii pot paria pe fotbal virtual, tenis, curse de caini de baschet si curse de cai. Utilizatorii Greatodds Ghana pot accesa aceasta optiune facand clic pe partea dreapta sus a site-ului. Rezultatele sunt adesea determinate de un generator de numere aleatorii si de inteligenta artificiala.

Greatodds_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri