Hajper

Hajper este un site de pariuri de noua generatie, cu functionalitatea sa rapida pay & play. Procesul de verificare este foarte rapid si usor, prin BankID, ceea ce face ca intreaga experienta sa fie mult mai usoara. Cu toate acestea, caracteristica principala, impreuna cu procesul de verificare rapida, sunt retragerile hiper rapide care dureaza doar 15 minute. Hajper este destul de nou pe piata, dar are deja o versiune adaptata pentru mobil.

Hajper are o mare varietate de posibilitati atunci cand vine vorba de pietele de pariuri, indiferent daca doriti sa pariati pe sporturi mai populare precum fotbalul, hocheiul si tenisul, dar puteti paria si pe sporturi precum sageti, hurling sau futsal, Hajper te-a acoperit. Cu toate acestea, merita mentionat faptul ca au pus un pic mai mult accent pe fotbal, deoarece puteti pune pariuri pe ligile mai mari, ligile mai mici, precum si pe ligile feminine.

Hajper

Acum, asta nu inseamna ca celelalte sporturi nu au o gama buna de oferte de pariuri. Destul de interesant, Hajper are si o oferta surprinzator de mare atunci cand vine vorba de tenis de masa si e-sport. Un alt lucru de retinut este ca acest site a functionat doar din 2018, ceea ce inseamna probabil ca vor continua sa adauge la ligi si organizatii din diferite sporturi si poate sporturi noi, toate impreuna.

Standardul cotelor Hajper este de cea mai inalta calitate, cu o oferta de dimensiuni decente. Noul Hajper este, de asemenea, o functie „„ Creeaza-ti jocul ”, unde poti combina mai multe rezultate diferite in acelasi meci si apoi sa obtii un pret personalizat pe combo.

Asistenta pentru Hajper este de clasa premium, unde puteti obtine asistenta din chat-ul live intre orele 10 AM si 11 PM cu aproximativ un minut de asteptare. De asemenea, puteti contacta asistenta pentru clienti prin e-mail, unde trebuie sa asteptati aproximativ o ora pentru a primi raspunsul dvs. Singurul dezavantaj al asistentei pentru clienti a Hajper este ca acestia nu ofera suport 24/7. In general, este foarte bun, cu timpi de raspuns rapid, ceea ce ofera intr-adevar un punct bonus suplimentar.

Hajper nu ofera bonusuri de depunere, la fel ca multe alte site-uri de pariuri care nu necesita inregistrare. In schimb, acestea ofera cote mai mari „hyped up”. De asemenea, ofera un bonus zilnic care poate varia de la cote foarte mari intr-un anumit meci de fotbal la rotiri gratuite.

Hajper are o aplicatie mobila excelenta. Cu toate acestea, este disponibil numai pentru persoanele cu un ID de banca suedez (deci practic doar cetateni suedezi). Totusi, site-ul mobil functioneaza incredibil de usor – aspectul sau simplu si usor de utilizat.

Designul acestui site este foarte usor de utilizat, cu un aspect simplu si clar. Pe pagina principala vedeti cele mai tari evenimente care se desfasoara in acest moment si sub cele mai tari evenimente veti gasi cele mai populare sporturi in partea de sus si cele mai putin frecvente sporturi de jos in lista.

Hajper_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri