Hollywood Races

Hollywood Races face parte din lumea populara a cazinourilor Hollywood, care se concentreaza pe „sportul regilor”. Dispunand de piste de curse in SUA – precum si informatii despre altele din intreaga lume – Hollywood Races este casa curselor de cai online.

Hollywood Races va ofera toate sfaturile si optiunile de curse de cai de astazi si este unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri pentru cai din jur. Cu o carte online complet legala, exista o multime de promotii pe care trebuie sa le urmariti la Hollywood Races.

Cum ma pot inscrie la Hollywood Races?

Inainte de a va putea bucura de fiorul pariurilor online pe cai din SUA, va trebui sa va inscrieti pentru un nou cont de client. Exista o serie de restrictii datorate legilor statului referitoare la cursele de cai online – pe care le vom analiza rapid intr-o clipa – dar daca sunteti eligibil aici este un ghid pas cu pas rapid pentru procesul de inregistrare.

Hollywood Races

Cerinte bonus

Merita sa verificati daca exista o promotie binevenita la Hollywood Races atunci cand va inregistrati pentru un cont, deoarece acesta este un mod minunat de a incepe. In functie de oferta introductiva, te-ai putea gasi cu pariuri fara riscuri sau chiar cu un meci de depunere.

Oferta actuala de bonusuri la Hollywood Races este un meci de 100 USD la primul dvs. pariu de 100 USD. Pur si simplu, pariati 100 USD, obtineti 100 USD. Retineti ca trebuie sa pariati 100 $ pentru a obtine oferta completa. De asemenea, atunci cand pariati pentru prima data, exista un depozit minim de 10 USD pentru utilizatorii de carduri de debit / credit si 25 USD pentru alte metode.

Nu uitati, exista si alte cateva cerinte pe care trebuie sa le indeplineasca potentialii noi titulari de conturi de clienti. In primul rand, trebuie sa aveti cel putin 18 ani (21+ in Alabama). Datorita legislatiei variate din diferite parti ale SUA, mai jos este o lista a statelor care permit pariuri la curse de cai:

Promotii la Hollywood Races

Folosind un numar select de piese de la Hollywood Races ca baza pentru carnetul lor legal online, Hollywood Races doreste, de asemenea, sa-si pastreze clientii existenti fericiti – si cel mai bun mod de a face acest lucru este sa ofere promotii continue.

Este posibil sa puteti profita de un bonus de bun venit la prima inscriere, dar asta nu inseamna ca este sfarsitul cadourilor. Este intotdeauna o idee buna sa reveniti la pagina Promotii de pe site-ul Hollywood Races pentru a vedea ce altceva este oferit.

Bonus de inscriere la Hollywood Races

Hollywood Races ofera o afacere WINsurance in care iti vei recupera miza daca alegerea ta termina pe locul doi in cursa lor. Exista, de asemenea, o multime de modalitati de a castiga credite de pariere atunci cand plasati pariuri pe anumite piste. Cautati pe site-ul Hollywood Races detalii despre aceste tipuri de oferte, deoarece acestea pot fi un mod foarte bun de a obtine pariuri fara risc – mai ales daca ati cercetat sfaturile si alegerile cursei de cai din ziua respectiva.

Pe langa toate acestea, puteti deveni membru al Clubului Campionilor VIP daca pariati peste 25.000 de dolari pe an. Daca suna ca tine, atunci poti ridica o serie intreaga de avantaje si oferte exclusive.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri