iJuego

Furnizorul de solutii de jocuri si pariuri BetConstruct a anuntat ca a semnat un acord pentru a oferi operatorului spaniol iJuego.es solutia sa de pariuri sportive de top pe piata. Noua casa de sport va rula alaturi de jocurile de cazino si sloturi existente din iJuego.

Manuel Paz, manager de produs la iJuego.es, a comentat ca am trecut printr-un proces neobosit de a gasi cel mai bun partener de pariuri sportive pentru piata reglementata din Spania si suntem bucurosi sa avem partenerul iJuego.es cu BetConstruct pentru noua noastra platforma de pariuri sportive . Noua casa de sport va fi o completare completa a jocurilor noastre de cazinou si sloturi. Ne asteptam sa crestem rapid in restul anului 2016 si mai departe.

Intre timp, George Voyatzis, director comercial la BetConstruct, a adaugat. iJuego.es este un brand foarte interesant in Spania si Group Comar are planuri de crestere foarte ambitioase pentru urmatorii ani. Asteptam cu nerabdare parteneriatul cu Group Comar, care va fi acum echipat cu Sportsbook-ul nostru de piata de pana la 30.000 de evenimente live pe luna si piete flexibile si cuprinzatoare. Asteptam cu nerabdare sa dezvoltam si sa dezvoltam Casaa noastra de sport pentru pietele reglementate in urmatoarele 12 luni.

iJuego

IJuego este o noua companie de pariuri sportive si jocuri online din Spania. Odata cu trecerea timpului, IJuego a inceput sa se bucure de o reputatie importanta datorita optiunilor sale multiple in eSports, cum ar fi League of Legends, Halo si World of WarCraft, printre multe altele, bonusuri de bun venit de pana la 600 € si metode de plata multiple, dar fiabile .

Spre deosebire de alte case de pariuri exclusive eSports, IJuego ofera un cazinou, ruleta, un slot machine si o lista larga de sporturi americane si europene. Interfata sa este disponibila in spaniola si basca, ceea ce va va facilita intrarea daca aceasta din urma este limba dvs. materna.

IJuego este in prezent una dintre cele mai noi si inca binecunoscute case de pariuri eSports din Spania. Serviciul sau eficient de asistenta si asistenta tehnica, precum si interfata sa simpla si dinamica va ofera posibilitatea de a avea o experienta imbatabila atunci cand pariati pe sportul dvs. sau eSportul la alegere.

Pentru a va juca cu IJuego de pe un dispozitiv mobil, nu este nevoie sa descarcati nicio aplicatie, deoarece site-ul sau web a fost conceput inteligent pentru a fi utilizat de pe telefoanele mobile. Pentru a afla mai multe despre metodele de plata ale IJuego, eSporturile oferite si tot ceea ce tine de licentele lor, va invitam sa continuati sa cititi acest articol.

Pe langa pariurile traditionale de dinainte de meci, IJuego ofera si pariuri live pe sporturi foarte relevante, cum ar fi fotbal, baseball, baschet si curse de cai.

De asemenea, ofera atat optiuni de pariuri conventionale, cat si pariuri live pentru eSports, acesta din urma fiind cel mai des intalnit in sporturile virtuale si se desfasoara in acelasi timp cu dezvoltarea jocului, adica in timp real.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri