Jaxx

Este posibil sa nu fi auzit de Jaxx inainte, dar asta nu inseamna ca nu esti bine stabilit. O filiala a numelui german de pariuri Fluxx, ofera de 10 ani servicii de pariuri de top pe o gama larga de piete sportive. Fotbalul este deosebit de important pe lista de prioritati a lui Jaxx. Toate ligile majore de fotbal din lume sunt acoperite de pariurile sportive Jaxx.

Jaxx este diferit de celelalte site-uri de pariuri, prin faptul ca poate ajunge pana la urmarire – intregul punct al site-ului Jaxx este acela de a putea plasa pariuri pe cea mai larga gama posibila de piete. Cateva dintre florile asociate cu alte case de pariuri online nu sunt prezente – de exemplu, nu exista servicii de radio sau pariuri live. Dar daca tot ce vrei este sa pariezi pe sportul tau preferat, Jaxx este cel mai bun din lume.

Jaxx

Si nu lipsesc bonusurile cu Jaxx. Cand va inscrieti, primiti un bonus generos de credit de pornire. In plus, de fiecare data cand plasati un pariu pe un eveniment sportiv, castigati puncte care pot fi folosite pentru a revendica premii precum Notebook PC-uri si Stereo. In timp ce testam Jaxx, am fost uimiti de viteza cu care puteti castiga aceste premii. Practic le dau! Iata detaliile – pentru fiecare lire pe care o faceti un pariu veti primi 10 puncte, iar in primele trei luni de membru veti obtine 750 de puncte. Am vazut un televizor in magazinul de recompense „Jaxx club” pentru 1000 de puncte:

  • Jaxx are un deget in aproape fiecare placinta. Este deosebit de puternic in box, cricket, fotbal american, tenis, baschet, handbal si volei.
  • Jaxx are cele mai stranse legaturi cu fotbalul – este deja afiliat la West Ham si Newcastle United.
  • Inscrie-te bonus. Daca platiti pana la 100 GBP la primul dvs. transfer, Jaxx va va oferi pana la 100 GBP in schimb! Este un credit gratuit de 100 GBP la inscriere.
  • Plata Jaxx se poate face prin card de credit, card de debit, transfer bancar sau prin firstgate.
  • Asistenta pentru clienti este foarte buna. Centrul de ajutor este situat in Malta, dar cei 3 operatori cu care am vorbit aveau o limba engleza perfecta si au fost prietenosi si de ajutor. Clalul de telefon va costa la fel ca tariful dvs. local.

Jaxx este pentru oamenii carora le place sa parieze pe sport – este atat de simplu. Ei indeplinesc excelent tot ceea ce promit. Designul site-ului este elegant si elegant, cu usurinta in utilizare, o caracteristica proeminenta.

Revendicati 20 GBP gratuit cu casa de pariuri Jaxx Nu, aceasta nu este o oferta pentru a face o vizita la Loo, dar cea mai recenta carte de sport online care a ajuns in oras este Jaxx.com si ofera tuturor clientilor noi un pariu gratuit de 20 GBP primul pariu pana la 20 GBP. Pariul dvs. gratuit va fi creditat in contul dvs. in termen de 2 zile lucratoare.

Pur si simplu deschideti un cont la Jaxx.com Plasati un pariu de cel putin 20 GBP Jaxx.com va va credita contul cu un pariu gratuit de 20 GBP in termen de 2 zile Revendicati un pariu gratuit de 20 GBP la Jaxx

Pariuri sportive cu casa de pariuri jaxx Jaxx.com este una dintre cele mai noi carti de sport online care vizeaza pariorii din Marea Britanie. Acest site ofera o experienta completa de pariuri sportive pentru jucatorul sportiv online. Exista multe oportunitati de pariuri sportive si se dezvolta tot timpul. Sectiunea Curse de cai este inca in curs de dezvoltare, dar va furniza toate pietele de pariuri pentru curse de cai in urmatoarele cateva luni.

Acest site este inca in desfasurare, dar are un aspect si o senzatie foarte racoritoare si este foarte usor de navigat. Foarte util pentru punterul ocazional.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri