Jojobet

Compania de pariuri Jojobet este relativ tanara – functioneaza din 2015. Casa de pariuri este licentiata si reglementata de Guvernul Muntenegrului si opereaza in peste 90 de tari din intreaga lume. In prezent, JojoBet este restrictionat doar in SUA, concentrandu-se in schimb pe pietele europene. In prezent, acestea opereaza in trei limbi, inclusiv engleza, germana si turca.

Intrucat JojoBet este o casa de pariuri extrem de noua, nu a fost inca un ambasador confirmat, iar pana acum singurul lor acord de sponsorizare a fost pentru Wi-Fi la IGaming Supershow. Aceasta copilarie inseamna, de asemenea, ca nu vor avea cea mai mare prezenta pe retelele de socializare, dar in prezent pare sa nu existe deloc, cu exceptia unui feed Twitter cu un tweet si patru adepti.

Jojobet

Pietele de pariuri

JojoBet ofera cote relativ competitive pentru fotbal si are, de asemenea, o gama larga de alte piete disponibile in peste 30 de sporturi. Acestea includ:

Fotbal, baschet, fotbal american, tenis, baseball, hochei pe gheata, handbal, liga de rugby, golf, snooker si biliard, curse cu motor, sageti, ciclism, poker, autostrada, volei, box, floorball, futsal, sporturi de iarna, volei pe plaja, Badminton, Rugby Union, Bandy, Aussie Rules, MMA, Cricket, Surf, Sporturi virtuale, Sah si E-Sports

JojoBet pune in mod clar accentul pe piata in crestere si profitabila a e-sportului, oferind o buna varietate de jocuri si pariuri. Cu toate acestea, acest fapt se schimba intrucat unele zile pot avea aproape niciun pariu disponibil si are nevoie de mult mai multa coerenta.

Pariuri live

In prezent, facilitatea de pariuri live nu ofera optiuni de retragere si nici streaming live, iar lipsa acestora face dificila pentru o casa de pariuri precum JojoBet sa atraga jucatori intr-o industrie atat de competitiva.

De obicei, casele de pariuri incearca sa compenseze acest lucru oferind imagini si statistici grozave, dar Jojobet nu reuseste nici macar acest lucru, oferind un serviciu de pariuri live relativ slab. Un aspect pozitiv este ca exista o gama larga de pariuri disponibile pentru fiecare eveniment individual.

Utilizarea site-ului

Designul functioneaza bine si este intuitiv sa navigati si sa plasati pariuri. Cu toate acestea, site-ul web JojoBet se poate simti adesea dezordonat si sufocant pentru jucatorii care se bucura de o experienta mult mai simpla si mai calma. Folosesc un model simplu de culoare alb-negru, dar s-ar putea face mult mai mult pentru a ordona elementele afisajului lor. Site-ul are, de asemenea, asistenta mobila disponibila si acest lucru se simte mult mai placut si mai simplu in comparatie cu site-ul desktop.

Acestea ofera suport live 24/7 in cazul in care intampinati probleme si va ofera, de asemenea, optiunea de a trimite prin e-mail orice intrebari pe care le-ati putea avea. Nu va ofera o optiune de a le suna sau de a le scrie, lucru cu care unii jucatori pot avea probleme.

In ceea ce priveste promotiile, JojoBet ofera un bonus de bun venit oarecum decent de 50% pana la 30EUR sau, daca nu a expirat, 100% pana la 60EUR folosind codul JOJONEW. Exista, de asemenea, o gama larga de bonusuri pentru cazinou si chiar un bonus pentru pariurile pe E-Sports, ceea ce este o idee minunata pentru a atrage atentia asupra sportului.

In ceea ce priveste optiunile de plata, JojoBet nu ofera cea mai mare gama de metode, dar include Skrill si Neteller impreuna cu alte cateva.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri