K9Win

K9Win este un site de jocuri de noroc online cu mai multe produse axat pe Asia, care este disponibil numai jucatorilor din 6 tari (Malaezia, Singapore, Thailanda, Indonezia, Vietnam, Cambodgia). Jucatorii din orice alta tara nu isi pot crea un cont pe site. Fiecare tara este deservita de un nume de domeniu diferit al site-ului, dar nu exista multe modificari cruciale intre ele.

Operatorul are in lista sa o colectie premium de produse de jocuri online, de la sport la sloturi si cazinou live. K9Win Casino ofera o platforma moderna de jocuri atat pentru utilizatorii de desktop, cat si pentru cei mobili, plina de un numar mare de titluri populare de la unii dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori de jocuri din industrie. K9Win Sportsbook ofera o multime de evenimente disponibile in fiecare luna si cote excelente in liniile de fotbal.

K9Win

K9win a fost infiintata in 2015, functioneaza sub licente Curacao si Cambodgia si este una dintre cele mai populare case de pariuri online din Asia de Sud-Est. Platforma este construita intern si jucatorii pot alege intre mai multe carti de sport, inclusiv IBC si SBO. K9win a colaborat si cu fosta legenda Man United, Nemanja Vidic, care actioneaza ca ambasador al marcii.

K9win Sportsbook accepta jucatori din 6 tari: Malaezia. Singapore, Thailanda, Indonezia, Cambodgia si Vietnam. Jucatorii din orice alta tara nu isi pot crea un cont. Cele mai importante momente ale K9win sunt cotele de grad A in fotbal, peste 60.000 de evenimente disponibile in fiecare luna si peste 200 de lupte zilnice cu cocosii.

Sectiunea pre-meci vine cu peste 60.000 de evenimente disponibile in fiecare luna si peste 15 sporturi, de la fotbal si lupte de cocosi la handbal si arte martiale. Utilizatorii au la dispozitie multe carti de sport; I-Sports, WBET si M-Sport in Malaezia si Singapore si AFB Sports, IBC, SBO in restul tarilor. K9 ofera cote de grad A (marje foarte mici) in principalele linii de fotbal Handicap si Over / Under. In combaterea cocosilor, exista mai mult de 200 de evenimente la dispozitie zilnic si puteti urmari pana la 4 arene in acelasi timp.

Zona de pariuri live din K9win contine peste 1.000 de meciuri in fiecare zi. Fotbalul vine cu cote mari si peste 10 optiuni disponibile, cum ar fi pietele Over / Under si 1×2. Limitele min si max depind de liga, precum si de nivelul VIP al fiecarui jucator.

Casa de pariuri K9win acorda atentie multor alte aspecte care pot imbunatati experienta de pariere. Casa de pariuri a investit mult in localizare, oferind optiuni bancare locale, limba si moneda. Cu toate acestea, in Indonezia, Thailanda, Vietnam si Cambodgia, puteti avea o singura banca activa la un moment dat. Depozitul minim variaza in functie de tara, in timp ce nu exista o depunere maxima sau o limita de castig. Retragerea maxima in Malaezia si Singapore este de 30.000, in Vietnam ₫ 3.000.000.000, iar in celelalte trei tari nu exista o limita de retragere. Echipa de asistenta pentru clienti poate fi contactata 24/7 in 7+ limbi prin chat live, WhatsApp, Telegram si Zalo.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri