Kenya Sports Bet

Pariurile sportive online din Kenya sunt inca la inceput. In timp ce kenienii adora sa parieze pe sport, nu a existat un numar mare de case de pariuri online care sa opereze in tara de-a lungul anilor, din cauza unei piete gri cand vine vorba de legalitate. In aceste zile, aproximativ 20 de case de sport online functioneaza in Kenya. Majoritatea acestor site-uri nu sunt bine cunoscute pe scena pariurilor sportive internationale, desi unul sau doi operatori sunt legati de grupuri de jocuri online de renume si de incredere.

In acest ghid al pariurilor sportive din Kenya, vom vorbi despre cele mai bune site-uri de case de sport care accepta pariorii din Kenya. Articolul de mai jos descrie legalitatea pariurilor sportive in Kenya, istoria jocurilor de noroc din Kenya si resursele pe care ar trebui sa le folositi pentru a citi mai multe despre plasarea pariurilor pe sporturile kenyene. Voi face o recomandare sau doua pentru cele mai bune site-uri de pariuri sportive din Kenya, in ceea ce priveste practicile sigure, tranzactiile online sigure, metodele de plata si un numar mare de piete de pariuri sportive. Sa discutam mai intai despre legalitate.

Jocurile de noroc sunt legale in Kenya din 1966, cand Actul Parlamentului Capitolul 131 a creat Comitetul pentru pariuri si licentiere. Consiliul de pariuri si licentiere supravegheaza 28 de cazinouri si saloane de bingo, impreuna cu 3 case de sport din caramida si 1 case de curse. Jocurile de noroc online nu au fost abordate deloc pana in ultimii 5 sau 10 ani. In 2011, comisia de pariuri si licente a fost de acord sa permita Amaya Gaming sa functioneze in Kenya. De atunci, Amaya a cumparat PokerStars, astfel incat jucatorii kenyeni de poker online au acces la cel mai mare site de poker din lume.

Kenya Sports Bet

Pariurile sportive online nu sunt reglementate in Kenya, cu exceptia unei case de sport lungi. Exista o piata neregulata a pariurilor sportive si a jocurilor de noroc online. Kenya are 46 de milioane de locuitori si se estimeaza ca aproximativ jumatate au acces la Internet, astfel incat comunitatea sa de pariuri sportive online este de aproximativ dimensiunea Australiei. Intrebarea nu este daca pariorii sportivi online din Kenya au alegeri, ci daca vor face alegerile corecte. Deoarece este o piata de jocuri nereglementata, pariorii trebuie sa acorde o atentie deosebita sigurantei si securitatii site-urilor web.

Casele de sport care se adreseaza pariorilor din Kenya ar trebui sa ofere depozite si retrageri in silingi din Kenya. Desi ar putea fi prea mult sa ceri unui site sa aiba asistenta pentru clienti in bantu swahili, reprezentantii vorbitori de limba engleza trebuie sa aiba instruire pentru a discuta cu jucatorii nativi din Kenya si pentru a oferi asistenta pentru nevoile lor. Pariorii sportivi din Kenya doresc sa parieze pe fotbalul european si african, dar si pe uniunea de rugby, baschet, baseball si evenimente de atletism. Site-urile pe care le examinam sunt concepute special pentru Kenya, dar sunt detinute de grupuri internationale de jocuri de incredere.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri