KTO

Grupul KTO a fost infiintat in 2002 si de o echipa extrem de angajata de scandinavi cu o viziune comuna, care este de a aduce doar cele mai bune solutii de pariuri si jocuri clientilor sai. Profesionistii selectati manual au placerea de a lucra de la birouri de ultima generatie din Curacao si Malta, unde isi dedica timpul condus de dorinta de a-si face un nume pentru KTO in arena iGaming. Deoarece marca se concentreaza pe valoare si corectitudine in relatiile sale cu jucatorii, nu veti regreta alegerea site-ului web si inregistrarea la ei. In principal, pentru ca operatorul de pariuri se refera la clientii sai ca parteneri, ceea ce vine doar sa arate cat de mult isi apreciaza jucatorii KTO.

Acoperirea pariurilor

Cand vine vorba de acoperirea pariurilor, jucatorii ar trebui sa stie ca, de vreme ce KTO se adreseaza unei baze internationale de clienti, casa de pariuri ofera sase formate diferite de cote, si anume american, zecimal, fractional, Hong Kong, malaezian si indo. Jucatorii pot trece inainte si inapoi de la un tip de cote la altul cu un filtru situat deasupra pachetului de pariuri.

Membrii pot intalni aceeasi varietate in ceea ce priveste pietele acoperite. Luati fotbalul, de exemplu, si intreaga gama de pariuri pe care le puteti face, inclusiv rezultatul meciului, golurile totale, handicapul asiatic, ambele echipe de marcat, handicapul in 3 moduri si multe altele.

KTO

Bonus de bun venit sport KTO

Acum ca v-ati inregistrat la KTO si sunteti un client nou, sunteti eligibil sa solicitati un bonus de 50% care sa corespunda primei dvs. depuneri. Folositi fondurile bonus pentru a paria pe orice eveniment sportiv si liga pe care doriti atat pre-meci, cat si in joc. Tot ce trebuie sa faceti este sa navigati la pagina de autentificare KTO, sa va finantati contul pentru prima data si sa va dublati depozitul.

Pentru a putea profita la maximum de bonusul dvs. si a solicita pana la 50 € pentru pariuri sportive, trebuie sa cunoasteti termenii si conditiile din interior. Cele mai importante dintre acestea sunt enumerate mai jos, deci luati-va timp si studiati-le. Pentru informatii mai detaliate despre termenii si conditiile acestei oferte de inscriere la KTO, vizitati site-ul lor facand clic pe butonul de mai jos.

Cerinte de pariere:

  • Faceti o depunere minima de 10 EUR cu oricare dintre metodele de plata acceptate, cu exceptia Neteller si Skrill, deoarece acestea nu se califica
  • Asigurati-va ca aveti un singur bonus activ in contul dvs.
  • Suma maxima a bonusului poate ajunge pana la 50 €
  • Odata ce primiti bonusul creditat in contul dvs., depozitul dvs. va fi transformat si in bani bonus
  • Trebuie sa rulati toate fondurile bonus de 6 ori numai pentru pariuri simple si combinate.
  • Fiecare pariu unic si oricare dintre selectiile pariului dvs. multiplu ar trebui sa aiba cota minima 1,50
  • Aveti 30 de zile pentru a indeplini cerinta de pariere de 6 ori

Important!

Retineti ca castigurile maxime la care sunteti eligibil nu pot depasi de 20 de ori bonusul pe care l-ati primit. Daca, de exemplu, obtineti suma maxima de 50 EUR, nu veti putea revendica mai mult de 1.000 EUR din suma totala castigata.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri