Leader-bet

Cunoscuta casa de pariuri geogiana Leader-bet functioneaza din 2014. Este specializat in lucrul cu jucatorii de pe piata interna, dar acorda atentie si jucatorilor straini. Casa de pariuri Leader-bet accepta pariuri online si in 32 de puncte terestre din Georgia.

Activitatile casei de pariuri sunt reglementate de o licenta oficiala emisa de guvernul Georgiei. Va puteti rezolva intrebarile contactand serviciul de asistenta, care functioneaza non-stop. Chat online, mesagerie instant, e-mail si telefon sunt disponibile pentru comunicarea cu casa de pariuri. Puteti retrage si efectua un depozit folosind un card bancar, transfer bancar si un card special – cardul Leader.

Casa de sport usor de utilizat

leader-bet

Casa de pariuri de la Leader-Bet este usor de utilizat si acopera ligile majore si sporturile, atat pe plan intern, cat si pe plan international. Exista sute de jocuri acoperite; fotbalul se bucura de cea mai buna acoperire, dar, intr-adevar, puteti gasi cote aici pentru aproape orice tip de sport la care va poate dori sa va ganditi, pana la volei si handbal. Dupa cum este normal, biletul dvs. de pariuri se afla la dreapta, in timp ce la stanga, in timp ce jocurile prezentate ocupa centrul paginii. In partea stanga, veti gasi ligi si sporturi de examinat, plus un calendar care arata cand urmeaza sa inceapa urmatoarele jocuri. Pariati in avans pe jocuri sau pariati in joc daca doriti sa savurati emotia si graba care decurg din luarea deciziilor rapide si a fi recompensat pentru ca le-ati dat dreptate, indiferent daca prevedeti urmatorul marcator, lovitura libera sau corner.

Sute de sloturi

Leader-Bet impacheteaza sloturi – are sute dintre ele, o selectie mai mare decat probabil ca veti gasi la 99% din cazinourile online. Desigur, nu este vorba doar de numere, pentru ca conteaza si calitatea, dar aici Leader-Bet are si o jena a bogatiilor. Asta se intampla atunci cand luati decizia de a achizitiona jocuri de la NetEnt si Microgaming. Valoarea jocurilor cu jackpot progresiv este afisata in GEL – lari georgiana. Puteti trece prin jocuri de catre dezvoltator, alegand de la EGT si Gaminator.

Leader-Bet ii place jocurile sale de marca, in special cele bazate pe filme de succes, pentru sloturile Jurassic Park si Terminator 2 se bucura de un loc de mandrie pe glisorul prezentat. Exista multe altele de unde provin, in timp ce parcurgeti grila de jocuri populate de titluri precum Bridesmaids si Playboy. Alte titluri care par interesante includ Aztec Glory, Mayan Spirit, Caramel Hot si Legendary Rome. Numarul de linii de plata este afisat alaturi de miniatura pentru fiecare slot si, de asemenea, sunteti informat cu privire la ce jocuri acorda rotiri gratuite.

Oferte de poker

In afara de poker-ul video care poate fi jucat in cazinoul virtual si jocurile live, care pot fi jucate la cazinoul live, exista perspectiva de a juca turneul la Leader-Bet. Freeroll-urile zilnice permit jucatorilor georgieni in devenire sa se blocheze si sa revendice o parte din actiune. Exista un bonus de 2x depozit pentru jucatorii de poker, iar software-ul site-ului a fost recent actualizat. Valoarea jackpot-ului de poker disponibil pe site este afisata in GEL, cifra care depaseste in prezent 8.000 GEL. Exista o cursa de rake care recompenseaza jucatorii care intra in esaloanele superioare ale clasamentului si exista tot felul de competitii si turnee care le permit jucatorilor sa mearga cap la cap.

Leader-bet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri