Leon Bets

Activitatea casei de pariuri Leon se bazeaza pe licenta №20 de la Serviciul Federal de Impozite din 2011. Din 2016, casa de pariuri accepta pariuri interactive, iar site-ul este situat in zona domeniului .ru. Pe site-ul oficial Leon, puteti paria pe discipline sportive si e-sportive. Peste 20 de sporturi sunt reprezentate in linie.

Site-ul oficial al casei de pariuri este situat la leon.ru. Interfata site-ului este disponibila doar in limba rusa, deoarece compania se concentreaza pe jocurile din Rusia si din tarile CSI. Negru, rosu si alb sunt utilizate in schema de culori a site-ului web.

In ceea ce priveste structura sa, site-ul nu difera de concurenti. In partea centrala exista evenimente live, in partea dreapta exista o gama de discipline, in partea superioara a portalului exista o sectiune: linie, live, promotii si inregistrare. Informatiile generale despre casa de pariuri sunt prezentate in subsolul site-ului.

Bonusuri si promotii

Programul bonus este punctul forte al casei de pariuri Leon. Jucatorii noi pot primi un bonus de bun venit la prima depunere in suma fondurilor depuse, dar nu mai mult de 20 de mii de ruble. Pentru a primi un bonus, trebuie sa colectati o anumita cantitate de puncte (lei). Se acorda puncte pentru toate pariurile:

  • un leon pentru fiecare 50 de ruble de castiguri nete;
  • un leon pentru fiecare 50 de ruble ale unui pariu pierdut.

Pentru a primi bonusul de bun venit, trebuie sa colectati lei pentru jumatate din suma depozitului. Cu un depozit de 10 mii de ruble, numarul de lei pentru a primi bonusul este de 5.

In plus la bonusul initial, casa de pariuri a dezvoltat un program bonus pentru jucatorii obisnuiti. Pariorii activi pot primi bani pe contul lor. Daca aduni 10 mii de lei sau mai mult, jucatorul poate comanda schimbul de bonusuri pentru bani la rata de 2 lei = 1 rubla. Banii pot fi folositi pentru pariuri sau pentru a comanda o plata. Perioada de valabilitate a programului de bonusuri este 31.12.2020 / XNUMX / XNUMX, dar poate fi prelungita automat.

Versiune mobila si aplicatie

Bookmaker Leon accepta pariurile de pe telefoanele mobile. Aplicatiile si o versiune mobila a site-ului sunt disponibile pentru jucatori. Acesta din urma se deschide automat daca utilizatorul se conecteaza de pe un telefon mobil.

Casa de pariuri are aplicatii pentru iOS si Android, le puteti descarca de pe pagina de start, link-ul se afla in sectiunea „Aplicatie mobila”. Pentru a descarca un fisier, trebuie sa permiteti instalarea fisierelor din „surse necunoscute” in setarile telefonului.

Folosind aplicatia, puteti plasa un pariu, puteti efectua tranzactii financiare, puteti comunica cu asistenta si alte operatiuni. Din diferentele dintre aplicatie si site-ul principal, evidentiem capacitatea de a inlocui fundalul negru cu unul alb.

Linii, cote si tipuri de pariuri

Peste 20 de discipline sportive sunt reprezentate in linia casei de pariuri. Exista atat sporturi traditionale, cat si discipline e-sport. Linia casei de pariuri nu este partea cea mai puternica a biroului. La BK Leon nu veti gasi turnee putin cunoscute, asa ca amatorii, mai degraba decat profesionistii, il aleg. In ciuda faptului ca exista o mica selectie de divizii in linie, exista suficiente discipline in sine: fotbal, tenis, floorball, baseball, motorsport, cricket, rugby si altele.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri