LM Bookmaker

LM Bookmaker este un magazin popular cu amanuntul si operator de pariuri sportive online. Este specializat in curse de cai locali si internationali si ofera, de asemenea, o gama interesanta de piete de pariuri raspandite in peste 20 de alte sporturi.

Lance Michael este fondatorul companiei LM Bookmakers (Pty) Ltd. Este o figura bine-cunoscuta in industrie, cu o experienta de peste 25 de ani in urmarirea casei de pariuri pe numele sau.

Un semn al succesului sau in crestere este ca Lance a brevetat numele „Soccer Shop” pentru operatiunea offline, care se extinde in mai multe provincii din tara. Serviciul online este licentiat si reglementat de Gauteng Gambling Board, astfel incat clientii din Africa de Sud pot avea incredere ca acesta este un bookmaker total legitim si ca site-ul este atat corect, cat si sigur.

LM Bookmaker

Bonus de intindere la fotbal

LM Bookmaker are un promo perfect potrivit pentru pariorii sud-africani care iubesc pariurile pe acumulator. Bonusul pentru intinderea fotbalului se aplica oricaror pariuri multiple plasate pe aceste piete. Cu cat sunt mai multe picioare, cu atat este mai mare impulsul. Obtineti o intindere de 10% pe acumulatori de 4 – 5 picioare, o intindere de 15% pe acumulatori de 6 – 11 picioare si o intindere enorma de 20% pe acumulatori cu mai mult de 12 picioare.

 Sfaturi de pariuri pentru fotbal LM Bookmaker

Cu peste 100 de ligi si cupe din peste 40 de tari plus meciuri internationale, exista o gama bogata de pariuri la fotbal disponibile. Cele mai populare ligi au fiecare o buna varietate de piete. Acestea includ colectia obisnuita, cum ar fi castigatorul meciului, BTTS, scor corect, handicapuri si HT / FT, cu cateva adaugiri interesante, cum ar fi intervalul de minute in care va inscrie echipa gazda si ultima echipa care va inscrie.

Departe de echipele mari, iar profunzimea pietei sufera – desi in etape. Jocurile de nivel mediu, cum ar fi cele din Campionatul Englez, Argentina, J-League si asa mai departe, ofera inca destule pentru a va bucura, dar pe masura ce coborati in ligi din Honduras, Arabia Saudita si Lituania, exista mai putine optiuni din care sa alegeti.

LM Bookmaker Sfaturi pentru pariuri la curse de cai si multe altele

Lance Michael Bookmaker si-a facut numele din cursele de cai, asa ca nu este de mirare ca acest lucru primeste o facturare de top pe platforma sa. Site-ul online acopera doar cursele desfasurate in Africa de Sud, ceea ce reprezinta o abordare diferita fata de multe alte site-uri de pariuri care ofera si intalniri internationale.

Exista o serie de piete de pariuri pentru fiecare eveniment, inclusiv castig, loc, castig deschis si loc deschis. De asemenea, aveti o fila pentru a deschide pariurile „exotice”, cum ar fi jackpot, pick 6, swinger, trifecta, double, exacta, pick 3 si locul acumulatorului. Totul este afisat cu grija, dar LM nu ofera niciun ghid de formulare si nici streaming in direct care sa elimine oarecum luciul intregului pachet.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri