Luckia

Luckia este un brand clasic spaniol, care este foarte popular in randul populatiei spaniole. Motiv este o multime de fotbal oferit, combinat cu cateva oferte si promotii grozave.

Luckia este un brand de pariuri sportive online care opereaza pe mai multe piete reglementate. Cu ani de experienta in industria pariurilor, Luckia ofera servicii de pariuri profesionale oferite de platforma SBtech, unul dintre liderii serviciilor de pariuri. Pe baza pietei de functionare, Luckia ofera un cont comun care include, de asemenea, o sectiune de cazino unde pot fi jucate mai multe jocuri.

Luckia este un furnizor de pariuri cu licente din mai multe jurisdictii din intreaga lume, cum ar fi Spania (piata sa principala), Columbia sau Portugalia. Este clar ca marca functioneaza in mai multe limbi specifice fiecarei piete pentru care este licentiata. Asistenta este disponibila in toate limbile respective, cu optiuni de chat live, telefon si e-mail.

Luckia

Cote de sport si pariuri

Luckia ofera o experienta excelenta de pariuri sportive, cu o multitudine de optiuni sportive si de pariuri disponibile. Printre sporturile acoperite se numara: fotbal, baschet, tenis, gheata, volei, reguli australiene, badminton, baseball, box, sah, cricket, ciclism, sageti, fotbal american, futsal, golf, handbal, curse de cai, MMA, curse cu motor , rugby union, liga de rugby, snooker & biliard, autostrada, tenis de masa. Cotele de pariuri la Luckia ofera o valoare de pariere buna, cu marje competitive la sporturile locale. Marja de pariere pe fotbal este de 4,8%, marja de pariere pe tenis este de 6,1%, baschet cu 7,2% si asa mai departe. Marja globala de pariere este de 6,0%. Aceste marje de pariere au fost calculate folosind cote de la diferite evenimente din fiecare sport. Retineti ca marjele pot fi diferite de la un sport la altul si chiar de la o liga la alta.

Caracteristici de pariere

Luckia nu ofera in acest moment nicio functie de pariere. Cu toate acestea, promotiile speciale lansate in jurul evenimentelor sportive majore, oferirea de rambursare si pariuri gratuite sunt ceva de care pot profita toti utilizatorii inregistrati.

Securitate si corectitudine

Site-ul web Luckia este operat printr-o conexiune sigura, care cripteaza toate transferurile de date intre site-ul sau si vizitatori. Astfel, utilizatorii se vor bucura de confidentialitate, deoarece niciuna dintre informatiile lor private nu va fi interceptata pe internet. Pentru mai multe detalii despre masurile implementate pentru protejarea confidentialitatii utilizatorilor, va recomandam sa cititi pagina Politicii de confidentialitate disponibila pe site-ul web Luckia.

Deoarece este licentiat si functioneaza numai in mai multe jurisdictii specifice, Luckia se bucura de transparenta data de organismele guvernamentale locale care actioneaza ca supraveghetori si auditori ai jocurilor furnizate, precum si de corectitudinea acestora fata de clienti.

Luckia_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri