Malina

Malina Sports are o divizie de pariuri sportive pe care jucatorii o pot accesa prin intermediul contului unificat. Membrii folosesc fondurile depuse pentru a juca jocuri de cazino sau pentru a paria pe sport si sunt eligibili pentru diferite bonusuri. Ca noua casa de pariuri, Malina Sports ofera un bonus de bun venit mai mare decat media si cote competitive pentru a atrage clientii potentiali. Casa de sport este licentiata in Curaçao si accepta jucatori din intreaga lume, cu o atentie speciala acordata clientilor polonezi si rusi.

Am acoperit in mai multe detalii o recenzie Malina, unde puteti descoperi tot ce trebuie sa stiti despre acest operator de incredere.

Cum sa obtineti bonusul sportiv

Nu exista niciun bonus de bun venit sportiv disponibil pentru tara dumneavoastra.

Bonusul de bun venit Malina Sports este acordat atat celor care pariaza pe fanii jocurilor de sport, cat si pe cele de cazino. Un pachet de 150 € este oferit celor care fac prima depunere, iar banii pot fi folositi pentru a paria pe zeci de sporturi. Exista o multime de piete eligibile din care sa alegeti, iar pariorii se bucura de libertate totala in plasarea de pariuri speciale sau pariere la evenimentele de masa.

Odata ce un cont cu bani reali a fost inregistrat, jucatorilor li se crediteaza automat un bonus care reprezinta 100% din depozit. Pentru a profita la maximum de bonusul MalinaSports pentru jucatorii noi, ar trebui sa va asumati un angajament financiar de 150 EUR sau echivalent valutar. Minimul acceptat pentru o depunere este de 20 EUR, acelasi lucru care se aplica tuturor ofertelor speciale din acest cazinou si carte de sport.

Regulile stipuleaza in mod clar ca, pentru ca jucatorii sa primeasca bonusul, trebuie sa se inregistreze pentru un cont cu bani reali si sa faca o depunere. De asemenea, este de asteptat ca jucatorii sa ia legatura cu asistenta pentru clienti pentru a-i anunta despre depunere. Odata ce acesti pasi preliminari sunt finalizati, jucatorii pot incepe sa indeplineasca cerintele de pariere de 8 ori necesare pentru a elimina bonusul. Au la dispozitie 30 de zile pentru a face acest lucru si, odata cu indeplinirea cerintelor de joc, este permisa retragerea.

Alte promotii si oferte Malina Sports

Promotiile Malina Sports devin si mai bune odata ce pachetul de bun venit a fost revendicat si valorificat. Jucatorii pot colecta o rambursare de 10% de pana la 150 EUR atunci cand joaca jocuri de cazino live. Acest lucru ar trebui sa le ofere stimulentul perfect pentru a face tranzitia de la sport la jocuri de cazino. Sunt disponibile diferite tipuri de ruleta, precum si blackjack si baccarat.

Fanii fotbalului si ai tenisului se califica, deopotriva, pentru bonusul de pariu gratuit de 100 EUR, care poate fi folosit pentru a paria pe oricare dintre evenimentele disponibile. Natura insasi a pariurilor gratuite Malina Sports inseamna ca jucatorii pot pastra doar profiturile si miza este scazuta. Ori de cate ori membrii pariaza bani reali in sport sau joaca jocuri de cazino, ei acumuleaza puncte comp care contribuie la schema lor de loialitate. Aceste puncte pot fi convertite pentru bani sau alte bonusuri, astfel incat jucatorii au motive intemeiate sa persevereze.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri