Marca Apuestas

Marca Apuestas, este un ziar sportiv popular in Spania, care are, de asemenea, propria sa platforma de pariuri; este un De pariuri capabil sa acopere o foarte mare varietate de ligi. Bonusul de bun venit al pariurilor Marca Apuestas este unul dintre aspectele cele mai comentate de utilizatorii acestei case de sport.

Pentru a construi acest articol, am analizat cu atentie platforma de pariuri, cautand sa acoperim toti parametrii care fac din cazinou un cazinou bun. In acest caz, ne concentram pe intelegerea bonusului de primire a pariurilor Marca Apuestas si a tot ceea ce trebuie facut pentru a-l obtine si a retrage castigurile; pe langa piata de pariuri, capacitatea de reactie a platformei, opiniile altor utilizatori, mijloacele de plata, printre altele.

Marca Apuestas

Pariuri Bonus de primire Marca Apuestas in Spania

Bonusul de bun venit pentru pariuri Marca Apuestas consta intr-un bonus de 100% care va acoperi pana la 200 de euro + un bonus de inregistrare de 15 euro in pariuri gratuite gratuite. Ambele, desigur, au termeni si conditii pe care trebuie sa le respectati pentru a le utiliza si cerinte de pariere pentru a le putea elibera.

Cerintele de pariere prevad ca, pentru a obtine bonusul, trebuie:

  • Faceti o depunere minima de 50 de euro.
  • Pariati intregul bonus pe minimum 4 pariuri care pot fi simple sau combinate de maximum 50 de euro la o taxa minima de 2,00, toate acestea, inainte de 7 zile de la solicitarea bonusului.

In ceea ce priveste cei 15 euro ai bonusului de inregistrare, trebuie sa pariati de cel putin 8 ori suma, adica 120 de euro, la pariurile de cote intre 2.00 si 11.00 pot fi simple sau combinate si puteti retrage doar maximum 50 de euro ca profit pe acest bonus.

Exista o oferta de bun venit similara in cazinou; In acest caz, bonusul de bun venit de la pariurile MARCA APUESTAS in cazinou consta intr-un bonus de inregistrare de 20 de euro plus un bonus de 100% pana la 200 de euro.

Alte pariuri promotionale Marca Apuestas in Spania

In plus fata de bonusul de bun venit Marca Apuestas pentru pariuri sportive si cazino, aveti ocazia sa participati la promotii incredibile oferite de platforma de pariuri Marca Apuestas.

Puteti castiga 50% in plus la toate pariurile pe care le faceti pe fotbal, tenis, baschet, sport in SUA, deoarece fiecare dintre aceste sporturi are propria sa promotie de 50%. De asemenea, va puteti inchide pariul inainte ca jocul sa se termine pentru a va proteja castigurile.

La cazino, va puteti bucura de un al doilea bonus de depunere, care ajunge si la 200 de euro, pentru 30% din suma depusa. Pentru a elibera castigurile din acest al doilea bonus, trebuie sa pariati de cel putin 30 de ori banii acordati plus depunerea.

De asemenea, va puteti bucura de bonusul de rotiri gratuite care, atunci cand depuneti 20 de euro pe 1 si 2 din fiecare luna, primiti pana la 60 de rotiri gratuite pe sloturi. In cele din urma, aveti un program de loialitate numit Marca Apuestas Puntos, in care vi se vor acorda puncte pentru a juca la cazinou pe care le puteti schimba apoi pentru premii precum rotiri gratuite, pariuri gratuite si credite de cazino.

Marcaapuestas_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri