Mostbet

MostBet a fost infiintat in 2009 si ia jucatori din peste 90 de tari. Detinut de Venson Ltd. cu sediul central in Cipru, casa de pariuri are o experienta din Europa de Est si este reglementata in Curacao. Datorita platformei de pariuri dezvoltata de BETB2B, este disponibila inregistrarea cu un singur clic, in timp ce cea mai traditionala inscriere prin e-mail sau telefon este, de asemenea, la indemana. MostBet Sportsbook ofera peste 15.000 de evenimente in fiecare saptamana, impreuna cu cote foarte mari si streaming live gratuit pe toate jocurile majore.

In ceea ce priveste selectiile dinaintea meciului, Mostbet vine cu o multitudine de evenimente in peste 20 de sporturi diferite. De la fotbal si baschet la bandy si floorball, plata totala este de 95%. In fotbal, jucatorii pot gasi peste 85 de tipuri de pariuri disponibile in ligile de top. Plata este de 95%, iar pietele variaza de la castigator la jumatate / cu norma intreaga pana la pariuri pe intervale si reveniri. Cu toate acestea, lipsesc handicapurile asiatice si Specials Player. Fiecare competitie majora este disponibila la MostBet, cu exemple primare EPL, Bundesliga si Liga Campionilor.

Fanii baschetului vor gasi peste 15 piete pentru NBA si 40+ pentru meciurile Euroliga, cu o plata de 95%. Pariurile speciale, cum ar fi recuzita jucatorilor si totalurile, sunt absente. Cele mai populare piete includ castigatorul jocului si puncte totale. In tenis, turneele ITF, World Tour si Grand Slam precum Australian

Open si Wimbledon vor oferi jucatorilor multiple oportunitati de pariere. Pe cele peste 15 piete, jucatorii pot gasi castigatori de seturi si jocuri, scor exact si total de jocuri.

Pariurile in joc la MostBet ofera mii de evenimente pe joc la cote mari. Pietele rapide de fotbal va permit sa pariati pe rezultatul unor intervale de 15 minute. Pariurile Echipa urmatoare, Card & Corner sunt printre cele mai tari selectii live. Full Cash Out este disponibil pe tot parcursul jocului, dar partial si automat lipsesc. De asemenea, Bet Builder nu este disponibil. Cand am plasat pariuri live consecutive pentru teste amanuntite, acceptarea a durat 3-4 ”.

Revizia noastra Mostbet a evaluat, de asemenea, asistenta pentru clienti, optiunile bancare si streamingul live. Jucatorii pot contacta Mostbet 24/7 prin mai multe canale, cum ar fi e-mail, chat live si Whatsapp. Helpdesk Chat este disponibil in engleza, franceza, rusa, spaniola, germana, italiana si hindusa, in timp ce limbile site-ului web depasesc 25.

Puteti depune in contul dvs. MostBet prin VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Webmoney, PerfectMoney, ecoPayz, Qiwi si Cryptos. Fondurile vor fi creditate instantaneu; suma minima este de 2 EUR si maxim 1.500 EUR. Retragerile dureaza 72 de ore pana la procesarea aceleiasi metode cu depunerea, gratuit. Castigurile maxime pe fisa de pariuri se ridica la 22.000 EUR si puteti plasa pariurile prin intermediul aplicatiei mobile pentru iOS si Android.

Este MostBet sigur si legitim?

MostBet detine o licenta Curacao si este considerata o intrare relativ noua pe piata internationala de pariuri. Desi nu avem semne ca nu este o casa de pariuri legitima, recomandam intotdeauna sa fim atenti.

Cate evenimente de pariere sunt disponibile la MostBet?

In fiecare zi, MostBet ofera mii de evenimente pre-meci si live in peste 20 de sporturi diferite. Numai in fotbal, peste 85 de piete sunt disponibile pentru jocurile de top. Functii precum Full Cash Out si Fast Markets pot fi, de asemenea, utilizate pe fisa dvs. de pariuri.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri