Mr.play

Mr Play ar putea fi in primul rand un brand de cazinou online, desi acum au lansat o casa de sport care merita sa fie vizitata. Atunci cand solicitam un bonus de pariuri sportive, ne place o oferta noua pentru clienti, care este draguta si simpla. Acest lucru se aplica cu siguranta unui pariu gratuit in care veti castiga un bonus de 10 GBP prin simpla inregistrare a unui cont nou, prin depunere de 10 GBP si apoi plasarea mizei de 10 GBP la cote egale (2.0) sau mai mari).

Sediul central Mr Play Sport se afla in Malta, unde sunt, de asemenea, autorizati si reglementati. Cu toate acestea, au si licente in Marea Britanie si Irlanda, ceea ce inseamna ca sunt credibili masiv in ochii nostri. De asemenea, s-au asociat cu firma de software SBTech pentru a oferi o platforma de pariuri sportive de varf, in timp ce iau in serios jocurile de noroc responsabile si sunt in mod clar o tinuta profesionala.

Dupa cum sa mentionat, domnul Play Sport foloseste platforma de tranzactionare sportiva SBTech pentru a permite clientilor sa se bucure de cel mai bun serviciu de pariuri sportive. Nu sunt singurul operator care foloseste SBTech si asta inseamna ca pietele de pariuri si cotele sunt, prin urmare, relativ generice, desi preturile sunt inca competitive si domnul Play are intotdeauna optiunea de a adapta pietele si cotele daca doresc sa fie mai unice.

Fotbalul este in mod clar principalul sport la Mr Play, cu aceasta casa de pariuri oferind clientilor sansa de a paria pe competitii din intreaga lume. Aceasta include ligile nationale de top, cum ar fi Premier League engleza, Bundesliga germana si Liga spaniola. De asemenea, au un serviciu de prima clasa pentru competitii precum Liga Campionilor, Europa League si UEFA Nations League.

Pentru un meci din Premier League, s-ar putea sa gasiti de obicei peste 100 de piete de pariuri inainte de meci pentru un joc. Cele mai populare piete includ 1×2 cu norma intreaga, goluri totale, 1×2 prima repriza, ambele echipe care inscriu, primul care inscrie, sansa dubla, egalitate fara pariu si scor exact. Puteti alege diferite categorii de piata de pariuri, cum ar fi Goluri, Jumatati, Perioada si Speciale.

Domnul Play Sport are tendinta sa se concentreze pe pietele de pariuri care nu sunt legate de jucatori, desi exista o mana de cote de pariere legate de Primul marcator, Ultimul marcator si Orice gol marcator pe masura ce ne apropiem de actiune. Preturile sunt intotdeauna competitive, desi este greu pentru domnul Play sa iasa in evidenta atunci cand vine vorba de oricare dintre favorite, datorita faptului ca utilizeaza o platforma terta parte.

Merita mentionat faptul ca domnul Play are ceva numit Play Bot disponibil ca parte a serviciului SBTech si acesta este efectiv un serviciu de basculare automata, unde clientii pot beneficia de recomandari. Ar trebui sa retinem ca acestea nu sunt sfaturi de pariere de buna credinta pentru meciurile de fotbal, desi evidentiaza anumite preturi multiple care ar putea fi de interes.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri