Nordicbet

Parierea cu NordicBet de pe desktop este foarte simpla. In stanga, veti gasi navigarea sportiva si a ligii. Cele mai populare ligi sunt afisate ca legaturi rapide pentru o navigare usoara. Daca intampinati vreodata probleme la gasirea evenimentului sau a ligii sau a competitiei de interes, trebuie doar sa faceti clic pe simbolul lupa din partea dreapta sus, chiar in stanga fisei de pariere, apoi introduceti termenii de cautare de interes. Introduceti numele echipei, numele jucatorului, numele orasului, numele ligii, numele competitiei si pe masura ce tastati, optiunile disponibile vor completa o lista de mai jos. Pur si simplu faceti clic pe alegerea dvs. din lista.

De pe pagina de start a pariurilor sportive, NordicBet va va arata cele mai mari evenimente live si cote cu o reprezentare grafica a evenimentului. Puteti naviga prin aceste evenimente grafice pur si simplu cu sageti la marginile din stanga si din dreapta ale acestui element. De asemenea, ofera doua elemente utile pentru navigatie. Gasiti pictograme sport intr-un rand deasupra, chiar sub capul portocaliu si gasiti o navigare text traditionala la stanga, completata cu acces usor la setari, istoricul pariurilor, evenimentele „Incepand curand”, precum si la link-urile rapide ale competitiei populare.

Dupa ce vizualizati o anumita liga asa cum se arata in imaginea de mai sus, pur si simplu faceti clic pe evenimentul insusi langa numele participantilor sau pe cifra „plus” din dreapta principalelor piete de pariuri pentru a naviga catre toate pietele de pariuri disponibile pentru acel eveniment. Dupa cum se arata mai sus, meciurile de fotbal de top pot avea peste 150 de piete disponibile.

Nordicbet

Bonusuri si promotii

Prioritatea principala a NordicBet este de a oferi clientilor sai cel mai bun serviciu posibil. Impreuna cu experienta remarcabila de pariuri, numarul mare de evenimente sportive, pariuri sigure si sigure, depozite si retrageri, navigare usoara si servicii prietenoase pentru clienti, pariorilor li se ofera bonusuri si promotii uimitoare, care vor adauga un plus de emotie atunci cand pariaza pe site.

Noii pariati se pot bucura de pariul generos gratuit de 10 €. Nu exista o modalitate mai buna de a incepe calatoria de pariuri online. Tot ce trebuie sa faceti este sa creati un cont, care nu va dura mai mult de cateva minute. Apoi, trebuie sa faceti prima depunere de cel putin 10 EUR. De indata ce indepliniti aceste criterii, vi se vor acorda pariuri gratuite pentru a putea incepe sa pariati si sa castigati la NordicBet.

Generozitatea casei de pariuri online nu se opreste aici. Cei care prefera sporturile de iarna se pot bucura de o acoperire completa a acestor evenimente, precum si de promotii excelente. Atata timp cat plasati minimum 10 € la orice eveniment din sectiunea Sporturi de iarna, veti primi pariu gratuit de 5 €. Pariurile gratuite vor dubla cu siguranta distractia si va pot dubla si castigurile.

Fanii hocheiului pe gheata se pot alatura exclusivului club de hochei NordicBet. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti e-mailul, apoi sa selectati echipa preferata din Europa si NHL. Cand faceti acest lucru, veti beneficia de bonusuri si promotii interminabile, pariuri gratuite, pariuri fara riscuri si cote sporite, disponibile exclusiv pentru membrii Clubului de hochei pe gheata NordicBet.

Cand pariati la casele de pariuri online, este foarte important sa alegeti cea mai fiabila si convenabila metoda de plata. NordicBet va ofera doar cele mai sigure si mai sigure optiuni de plata – Trusty, Skrill, Neteller, MasterCard, Visa, transferuri bancare si Euteller. Unele dintre aceste solutii de plata pot fi folosite si pentru retragerea castigurilor.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri