Norsk Tipping

Furnizorul de continut de pariuri sportive Sporting Solutions a castigat o licitatie pentru furnizarea serviciilor sale de preturi si gestionare a riscurilor catre monopolul norvegian de jocuri Norsk Tipping.

Furnizorul de continut de pariuri sportive Sporting Solutions a castigat o licitatie pentru furnizarea serviciilor sale de preturi si gestionare a riscurilor catre monopolul norvegian de jocuri Norsk Tipping.

Sporting Solutions a renuntat la concurenta altor sase companii pentru a-si oferi serviciile catre Norsk Tipping ca parte a noii solutii de pariuri sportive a operatorului de stat.

Norsk Tipping

Norsk Tipping va avea acces la suita complet automatizata de servicii de gestionare a riscurilor Sporting Solutions, alimentata de algoritmi care utilizeaza tehnici economice imprumutate de pe pietele financiare.

Operatorul va avea, de asemenea, acces la software-ul de tranzactionare proprietar Sporting Solutions, care ii va permite sa ofere continut localizat pentru a se diferentia de ofertele operatorilor privati.

In mediul competitional de pariuri sportive de astazi cautam in permanenta solutii pentru a ne consolida produsele si operatiunile, a spus Thorbjørn Unneberg, directorul operatiunilor clientilor si pietei Norsk Tipping.

In procesul de achizitii, Sporting Solutions a obtinut un scor general si suntem siguri ca propunerea sa atractiva de valoare va sprijini Norsk Tipping in eforturile noastre continue de a oferi celor mai bune experiente de joc responsabile jucatorilor nostri in viitor.

Sporting Solutions furnizeaza, de asemenea, serviciile sale de gestionare a riscurilor operatorului de jocuri din Danemarca, controlat de stat, Danemarca.

Trei ani mai tarziu, Legea loteriei a fost pusa in aplicare. Acest act reglementeaza toate jocurile de loterie si mijloacele de pariere care ofera jocuri de loterie. Datorita marilor progrese tehnologice, legile puse in aplicare in ani au devenit depasite.

In 2000, guvernul a interzis toate jocurile de slot machine si le-a inlocuit cu terminale de video poker pe care Norsk Tipping detinea controlul. Aceasta nu a fost singura provocare cu care s-au confruntat jucatorii din Norvegia. Regulamentele au mers mai departe pentru a limita suma de pariere pe care fiecare jucator a cheltuit-o pe un terminal de poker video. Au facut acest lucru folosind o carte speciala care avea limite zilnice impuse.

Pentru jucatorii norvegieni care doresc sa faca pariuri din tara lor de origine, acestia au doar doua optiuni. Jucatorii care doresc sa plaseze pariuri pe evenimente sportive, loterii si alte jocuri, Norsk Tipping este locul potrivit pentru a merge.

Jocurile de pe Norsk-tipping

Exista sapte jocuri pe care puteti paria la Norsk Tipping – Lotto, Vikinglotto, Nabolaget, EuroJackpot, Extra, Joker si Keno. Desigur, recunoasteti EuroJackpot drept una dintre cele mai populare loterii internationale. Vikinglotto este un joc jucat saptamanal in cooperare cu alte tari scandinave. Lotto este un joc jucat in fiecare sambata care implica alegerea a sapte numere din 34. Norsk-tipping.no ofera, de asemenea, jocuri combinate sub Andelsbank. Puteti sa o jucati pe telefon sau pe computer. Jocurile lor sunt disponibile si in supermarketuri, chioscuri si puncte de catering.

Norsktipping__logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri