Palpitos

Palpitos este o casa de pariuri sport online care ofera, de asemenea, baccarat, jocuri de cazino, jocuri, jocuri de dealeri live, pariuri live / in joc, loterie, poker si ruleta folosind software-ul Betsoft Gaming, Ezugi si Vivo Gaming licentiat in Argentina. Este detinut de Novoplay SRL. Limba principala a site-ului este spaniola. Nu este necesara o descarcare pentru a plasa un pariu.

Aplicatia Palpitos exista inca din 2011 si, cu aceasta, posibilitatea de a utiliza oferta completa de pariuri din mers. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la securitatea acestei oferte mobile; furnizorul detine o licenta de la Caja Popular de Ahorros de la Provincia de Tucumán. Pe langa accentul pus pe pariuri, aceasta aplicatie va ofera intreaga oferta a furnizorului cu alte produse, cum ar fi cazinoul. Ce browser de internet (Chrome, Samsung, Safari si Opera) utilizati nu conteaza aici. Pentru a evita pur si simplu potentialele obstacole in timpul primei utilizari, luati doar un moment scurt si cititi instructiunile noastre scurte.

Palpitos

Din cate stim, furnizorul de pariuri s-a abtinut de la distribuirea cadourilor de bun venit, prin urmare, nu veti gasi un bonus Palpitos. In ceea ce priveste motivele lipsei bonusului de depozit, Palpitos nu a furnizat nicio informatie. In ciuda lipsei unui bonus, va recomand sa utilizati pentru a plasa pariuri. Acest lucru se datoreaza faptului ca inregistrarea neobligatorie reprezinta o diferenta interesanta in comparatie cu alti agenti de pariuri.

Aplicatia Palpitos, datorita compatibilitatii largi, mi-a facut o impresie foarte buna. Alegerea sistemului dvs. de operare preferat nu este cu adevarat complet importanta atunci cand vine vorba de aplicatia Palpitos, deoarece in testele noastre a functionat nu numai pe Android si iOS, ci si cu multe alte dispozitive populare. Cu alte cuvinte, puteti incepe chiar acum. Pur si simplu deschideti site-ul mobil Palpitos si incepeti sa pariati. Recomandam utilizatorilor de sisteme de operare si smartphone-uri mai vechi sa se uite la tabelul de mai jos pentru a afla daca compatibilitatea se potriveste cu setarea dvs. curenta.

Pentru platile dvs. pe telefonul mobil, puteti alege intre toate metodele de plata care se afla si in versiunea desktop. Pentru plata dvs., puteti alege dintre modalitati precum. Furnizorul va ofera o suma nelimitata de plati gratuite.

Daca apar dificultati in timpul platilor sau aveti orice alte probleme, serviciul pentru clienti poate fi usor contactat in aplicatie. Prin e-mail, precum si prin formularul web, clientul de asistenta pentru clienti este in prezent accesibil. Pentru intrebari prin e-mail, trimiteti-va problema – in mod ideal cu o descriere completa – la clientes@palpitos24.com.ar.

Palpitos_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri