Pferdewetten

In cursele de cai, se face distinctia intre doua discipline diferite – cursele de cai si trapul:

Cursele de cai sunt forma clasica a cursei de cai. Deoarece „galopul” este cel mai rapid mers la cai, aceste curse se desfasoara in general fara obstacole. In jargonul tehnic, cursele de cai, care sunt in principal contestate de cai de rasa pura, sunt, prin urmare, numite si curse „plate”.

Pistele de curse de cai au lungimi cuprinse intre 1800 si 2900 m.

Cursele de trap sunt mult mai tehnice, depinde mai mult de interactiunea dintre jockey si cal, deoarece aceste curse sunt de obicei echipate cu obstacole, care includ si sarituri si altele asemenea. Important: in cursele de trap, trebuie folosit mersul „trot”.

Pistele de trap au lungimi de aproximativ 1000 m.

Regulile pariurilor pe cai: la ce ar trebui sa fii atent?

Asa cum arata lista de mai sus a termenilor de pariere pe cai, pariurile pe cai au propriile legi si termeni. De asemenea, pot fi diferentiate clar de restul ofertei de pariuri sportive in ceea ce priveste tipurile lor de pariere.

Oricine s-a ocupat de pariuri sportive in fotbal, tenis, handbal, de exemplu, trebuie sa fie pregatit sa se scufunde intr-o lume complet noua cu pariurile pe cai.

Cea mai mare relatie poate fi vazuta, pe langa cursele de caini, cu sportul cu motor: Deoarece aceasta are si cursa ca forma de competitie, se folosesc tipuri similare de pariuri, cum ar fi pariul pe loc.

In ceea ce priveste practica pariurilor pe cai, un lucru ar trebui luat in considerare:

De la tara la tara (pentru pariurile de biliard intermediate la hipodromuri), de la furnizorul de pariuri de cai la furnizorul de pariuri de cai si, de asemenea, de la cursa la cursa, se pot aplica reglementari diferite.

De exemplu, poate depinde de numarul de incepatori daca apare o anumita oferta de pariuri – si numarul de incepatori necesari variaza de la o tara la alta.

Prin urmare, este important sa aruncati o privire la Racecard inainte de a paria!

Ce este un card de curse?

O carte de curse contine o lista statistica a formei calului. De multe ori aceste date sunt chiar imbunatatite de succesele jockey-ului si ale echipei de antrenori.

Cu cat este mai detaliata cartea de cursa, cu atat mai precis puteti analiza calul si jockey-ul pentru calitatile lor. O carte de curse contine cifre si litere.

Cele mai importante curse de cai din lume

Cursele de cai sunt practic in fiecare zi. Fie in Marea Britanie sau in SUA. Prin urmare, este, de asemenea, posibila plasarea pariurilor zilnice pe cai.

Dar chiar si in aceasta cantitate aproape nenumarata, se evidentiaza o mana de evenimente. Sunt cei a caror popularitate se extinde dincolo de cursele de cai – cum ar fi Royal Ascot sau Kentucky Derby.

Dar exista curse de cai mult mai traditionale si foarte dotate. Iata o prezentare mica, compacta.

Pferdewetten

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri