Placard

La inceputul anilor 2000, Santa Casa da Misericordia de Lisboa  a reusit sa isi extinda monopolul in sectorul de pariuri online din Portugalia. Mai precis, odata cu punerea in aplicare a Decretului legislativ 282 in 2003, Placard a fost singurul caruia i sa acordat o licenta pentru a opera online in Portugalia. Autoritatile locale au blocat operatorii care continuau sa accepte pariorii portughezi.

Lucrurile s-au schimbat in bine in 2015, cand autoritatile portugheze au facut un pas decisiv spre liberalizarea pietei locale a jocurilor de noroc cu Placard, intrucat au decis sa elibereze licente pentru casele de pariuri internationale. La 29 aprilie 2015, Decretul-lege nr. 66 a fost introdus si a fost stabilit Regimul juridic al jocurilor de noroc si pariurilor online (RJO). Incepand cu 28 iunie 2015, cand a intrat oficial in vigoare; acesta este principalul act de reglementare al fiecarei activitati de pariuri online din tara. De asemenea, este demn de remarcat faptul ca RJO a fost modificat de trei ori de cand a intrat in vigoare, cea mai recenta fiind pe 29 decembrie 2017.

Placard

In plus Placard, toate casele de pariuri legale care ofera pariuri sportive in Portugalia au primit o licenta emisa de Comissao de Jogos, care este autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc din tara, impreuna cu Servico de Regulacao Inspecao de Jogos Placard. Pe de alta parte, exista mai multe case de pariuri internationale care accepta jucatori portughezi si nu au solicitat o licenta, din cauza impozitarii ridicate impuse titularilor de licenta. Jucatorii Placard sunt exclusi de la plata impozitelor pe castigurile lor si nu se confrunta cu nicio repercusiune legala atunci cand pariaza online pe casele de pariuri fara licenta din Portugalia.

Cea mai comuna metoda de depunere in randul pariorilor portughezi ai Placard este Multibanco. Prin intermediul acestui sistem de plati interbancare, jucatorii pot face depozite instantanee prin transfer bancar fara nicio taxa. Singurul sau dezavantaj este faptul ca nu poate fi folosit ca metoda de retragere. In afara de Multibanco, platile cu cardul de credit / debit sunt, de asemenea, foarte populare si la fel se intampla cu toate celelalte metode internationale de plata populare, cum ar fi portofelele electronice precum Neteller si Skrill si cupoanele, precum Paysafecard.

In ciuda reglementarii pietei online care a avut loc in 2015, Placard si alte doar 11 case de pariuri functioneaza cu o licenta locala si majoritatea celor mai mari marci din lume precum Bet365, Bwin si Betfair au decis sa paraseasca Portugalia. Acest lucru se datoreaza impozitului de 8-16% asupra profitului brut impus detinatorilor de licenta, ceea ce face ca piata sa nu fie atractiva. Marile marci internationale nu intentioneaza sa solicite o licenta decat daca autoritatile scad cotele de impozitare. Cu toate acestea, acest lucru nu pare sa se intample in curand. Prin urmare, pariorii portughezi vor continua sa parieze pe site-urile internationale de pariuri care nu detin o licenta locala, dar au cote considerabil mai mari.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri