PlayUp

PlayUp este denumirea comerciala a PlayUp Interactive Pty Ltd licentiata de Guvernul Teritoriului de Nord al Australiei. Unul dintre putinele site-uri de jocuri de noroc online care sunt orientate in mod special catre jucatorii australieni, aceasta este o experienta complet unica si optimizata.

Principalele obiective ale PlayUp sunt curse si case de pariuri, dar opereaza si o oferta dedicata de fantezie, Draftstars.

Inregistrare

Inscrierea la un cont este un proces usor si fara probleme, care necesita doar informatii de baza, cum ar fi numele dvs., data nasterii, adresa, numarul de telefon si numele de utilizator si parola alese. In acest moment vi se va solicita, de asemenea, sa setati limite de depunere, dar puteti sari peste acest pas, daca preferati.

Plati si servicii bancare

Exista o serie de metode de plata diferite disponibile la PlayUp. Puteti alege sa utilizati cardul de credit sau de debit Visa sau MasterCard, depozitul POLi, paysafecard, BPAY sau EFT prin intermediul site-ului bancii dvs. Pentru a va retrage, este posibil sa fie necesar sa va verificati contul, dar odata ce ati facut acest lucru, este un proces rapid si usor.

Playup

Experienta desktop / mobil

Site-ul PlayUp are un aspect simplu, impartit in cateva sectiuni. Daca va intereseaza curse, accesati sectiunea de curse, unde veti putea localiza cu usurinta cursele care vin astazi, maine sau in viitor, folosind filele din partea de sus a paginii. Atat cursele australiene, cat si cele internationale in curse de rasa, ogari si curse cu ham sunt afisate pe pagina principala.

In sectiunea sport, puteti vizualiza cu usurinta toate sporturile intr-o lista din partea stanga a paginii. Sunt prezentate evenimentele de top si puteti vizualiza cu usurinta cotele dintr-o privire. Dupa ce ati localizat evenimentul preferat, puteti pur si simplu sa va selectati piata si sa va introduceti miza. Slotul dvs. de pariuri va ramane intotdeauna pe partea dreapta a ecranului, astfel incat este usor sa urmariti pariurile multiple si castigurile potentiale.

De asemenea, nu sunteti niciodata la mai putin de cateva clicuri pentru a efectua o depunere, a solicita o retragere sau a va actualiza contul. Puteti face acest lucru prin intermediul pictogramelor din partea de sus a paginii.

Daca sunteti un mare fan al jocului in miscare, puteti accesa pur si simplu site-ul PlayUp utilizand browserul dvs. obisnuit pentru mobil. Veti descoperi ca aspectul simplu al site-ului functioneaza foarte bine pe un ecran mic si nu veti avea probleme la navigarea sau plasarea pariurilor.

Alternativ, puteti opta pentru descarcarea aplicatiei PlayUp, care ofera o experienta complet integrata pentru dispozitivul dvs. mobil. Puteti descarca aplicatia din App Store sau Play Store, iar linkurile sunt disponibile pe site-ul PlayUp principal.

Caracteristici de pariere

Daca pariati pe cursele de cai, caracteristicile sunt excelente. Puteti alege sa pariati pe castig / loc sau pe o exacta, trifecta, primele patru sau quinella. Exista, de asemenea, un ghid cuprinzator care ofera informatii despre fiecare cal, inclusiv castigurile, ultimele sase starturi, reproducere si alte statistici.

Slotul de pariuri de la PlayUp este prezentat intr-un mod foarte clar si apare intotdeauna in partea dreapta a ecranului, astfel incat sa puteti urmari cu usurinta toate pariurile. Aici veti putea vizualiza pariurile curente, inclusiv rentabilitatile potentiale. Puteti folosi duble sau triple pentru a acumula si a creste potentialele castiguri.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri