Powbet

Notiunile de pornire la PowBet sunt relativ usoare, la fel ca si solicitarea de noi bonusuri si oferte pentru clienti.

Faceti clic pe „Joaca acum” si completati formularul de inregistrare pentru a va crea noul cont. Dupa finalizare, efectuati prima depunere si obtineti un meci de 100% pana la 100 €. Este la fel de simplu ca asta.

PowBet are un aspect familiar in comparatie cu alte case de pariuri online si veti gasi destul de usor localizarea pietelor si selectarea pariurilor.

Meniul drop-down sport este impartit in sporturi, curse de cai si sporturi virtuale, fiecare oferind acces rapid la tipurile de evenimente pe care doriti sa pariati.

In interiorul cartii de sport, gama completa de optiuni este listata printr-un meniu din stanga. Selectarea sportului si a ligilor va aduce pietele in sectiunea principala a site-ului web, unde va puteti alege cotele.

Atingeti cotele pe care doriti sa le adaugati la fisa de pariuri, care se afla in partea dreapta. Apoi introduceti miza si confirmati pariul.

Exista peste 20 de sporturi pe care sa pariati in orice moment, cu lista completa oferita mai jos, precum si cele mai populare pariuri din ziua respectiva, astfel incat sa puteti vedea unde au plecat banii la PowBet.

PowBet Casino

Nu numai ca PowBet pune la dispozitie o carte de sport, dar exista si un cazinou online impresionant, care poate fi accesat din acelasi cont.

In interiorul a ceea ce PowBet numeste „Sala de jocuri”, va puteti bucura de sloturi, jocuri de masa, jackpot-uri si mese de cazino live de la furnizorii de top, inclusiv Pragmatic, Evolution si Microgaming.

Jucati ruleta, baccarat, blackjack, craps si multe altele si castigati bonus de reincarcare de pana la 700 EUR in weekend si 15% rambursare saptamanala

Puteti introduce zilnic Drop & Wins cu jackpoturi de pana la 4.500 € disponibile in fiecare saptamana.

Promotii

Pe langa ofertele de bun venit, PowBet are o serie de promotii pentru a recompensa clientii obisnuiti. Ca membru va puteti astepta sa primiti:

10% Bonus Cashback la pariuri sportive si pariuri sportive virtuale

10% Accumulator Boost

Bonus de reincarcare sportiva saptamanala de 50%

50 de rotiri gratuite saptamanale de reincarcare a cazinoului

Bonus de reincarcare a cazinoului de 50%

4.500 € Ziua si castigurile zilnice

Trebuie sa spunem ca Powbet este unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri sportive virtuale pe care le-am intalnit. Dispune de jocuri sportive virtuale minunate pentru lucruri precum baschet, tenis si baseball. In plus, fanii fotbalului vor adora optiunile unice de pariuri sportive virtuale pentru turnee de top precum Premier League, Cupa Mondiala si Euro.

Toate acestea il imping pe Powbet inaintea rivalilor sai, deoarece majoritatea site-urilor rivale se concentreaza pe sporturi virtuale pentru curse precum sporturile cu motor si ciclismul. Dar nu se opreste aici, deoarece Powbet va permite chiar sa va bucurati de pariuri virtuale pe curse de cai sau puteti incerca aici curse de ogari virtuali. Un site de pariuri sportive virtuale cu adevarat superior.

Nu numai ca aceste optiuni de pariuri sportive virtuale sunt foarte distractive, dar au si un aspect excelent si chiar suna atmosferic si captivant. Desi sportul virtual ar putea sa nu inlocuiasca niciodata pariurile sportive obisnuite, acesta va va oferi un divertisment extraordinar in timp ce asteptati sa inceapa marele meci!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri