Powerbets

Powerbets Kenya este un site de pariuri online detinut de Copyright Oysterbay Lotto Limited. Platforma Powerbets Kenyan este construita in jurul site-ului lor de telefonie mobila, mai degraba decat intr-o versiune clasica pentru desktop. Casa de pariuri este licentiata si reglementata de Comitetul pentru controlul si licentierea pariurilor (BCLB) sub numarul de licenta 698.

Powerbets

Promotii

Site-ul mobi Powerbets Kenya ofera cateva oferte atat clientilor noi, cat si celor existenti, desi unii dintre ei sunt depasiti. Din fericire pentru noi, bonusul de inregistrare este inca disponibil pentru clientii noi, asa ca vom cauta sa ne concentram asupra acestuia in paragraful urmator.

Bonus 100% pentru primul depozit pana la 100 KES

Alaturati-va Powerbets Kenya, efectuati o prima depunere de 100 KES exact si vi se va acorda un KES 100 suplimentar in cupon bonus.

Castigurile voucherului pot fi retrase dupa plasarea unui pariu. Puteti verifica oricand starea de valabilitate si perioada contului voucher accesand „Voucher”, la „Centru personal”.

Powerbets isi rezerva dreptul de a modifica, anula, revendica sau refuza orice promotie la propria sa discretie.

Proiectarea site-ului

Nu exista nicio indoiala ca Powerbets Kenya este conceput si puternic optimizat pentru utilizatorii de telefonie mobila. Puteti accesa site-ul web atat de pe dispozitive mobile, fie de pe computer / laptop-uri, dar in timp ce vizitati site-ul web pe un desktop, va va obliga oricum sa utilizati versiunea mobila. Toate linkurile si pietele importante pot fi accesate prin meniul din partea stanga sus.

Sectiunea Pariuri live poate fi accesata prin intermediul butonului meniu si trebuie spus ca pariurile in joc sunt masive la Powerbets Kenya.

Mobi-site-ul ofera si Virtual Play, cu o gama decenta de piete sportive si de pariuri disponibile.

Site-ul oficial PowerBets este absolut mediocru si plictisitor. Nu exista absolut nicio animatie sau grafica. Deschiderea paginii principale da impresia ca site-ul a fost dezvoltat de un scolar. Fontul intins, liniile drepte, absenta oricaror margini si sectiuni suplimentare – acesta este tot aspectul site-ului PowerBets Kenya.

Cu toate acestea, pentru toata simplitatea sa, aceasta platforma de jocuri are o navigatie standard pentru site-urile de acest tip. Cautarea pe site este aproape deloc dificila si, pentru a fi sincer, este aproape acolo. Toate sectiunile se afla intr-un camp vizual usor de accesat.

Cu toate acestea, doar fanii fotbalului, baschetului, tenisului, crichetului si voleiului vor putea evalua site-ul oficial PowerBets, intrucat doar cinci sporturi sunt reprezentate in prezent in PowerBets.

In coltul din dreapta sus, veti primi portaluri pentru conectarea la contul dvs. si un buton de inregistrare.

In partea stanga a paginii exista un meniu cu o lista de piete pentru fotbal, tenis, baschet, cricket si volei. Faceti clic pe Liga la alegere si obtineti acces la toate meciurile pe care puteti paria. In mod traditional, exista un cupon in partea dreapta, unde veti astepta confirmarea pariurilor.

Cele mai bune meciuri viitoare sunt listate in mijlocul paginii principale care arata meciurile din diferite ligi. Cu toate acestea, prioritatea pentru PowerBets Kenya este inca fotbalul.

Optiuni de casierie

Din pacate, singura metoda de plata disponibila la Powerbets Kenya este prin intermediul platformei MPesa:

Accesati meniul M-Pesa de pe telefonul dvs. mobil

Selectati Lipa na M-Pesa

Selectati Plata factura

Introduceti 298222 ca numar de factura de plata Powerbet

Introduceti POWERBETS ca numar de cont

Introduceti suma (fara virgule), de ex. 1000

Introduceti codul PIN M-Pesa si trimiteti

Veti primi un SMS de confirmare a tranzactiei

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri