PZBuk

PZBUK este o casa de pariuri poloneza detinuta de Cherry AB (PLC) si functioneaza pe baza organizarii pariurilor de pariuri prin internet emise de ministrul finantelor la 28 iunie 2018 pentru o perioada de 6 ani. Ei folosesc software-ul SBTech licentiat in Polonia. Aceasta casa de pariuri sprijina cu mandrie sportul polonez, de aceea acolo veti gasi multe sporturi poloneze diferite si sporturi internationale. Acest site web are o multime de oferte speciale, bonusuri si transmisii gratuite de jocuri NBA intr-un uimitor Sportbook. De asemenea, in Pzbuk puteti paria pe e-sport sau puteti face pariuri live, pariuri pre-meci si pariuri speciale legate de cultura, politica si alte subiecte. Aceasta casa de pariuri este disponibila 24 de ore pe zi si 7 sapte zile pe saptamana. De asemenea, puteti descarca o aplicatie mobila pentru Android si iO-uri care va va permite sa pariati pe dispozitivele dvs. mobile.

Promotii bonusuri

Ofera un bonus de bun venit jucatorilor noi un pariu gratuit de 50PNL, dupa care le ofera tuturor jucatorilor nostri un cod bonus PZBuk care este o parola care va permite sa obtineti 20.000 de puncte suplimentare de utilizat in magazinul PZBuk si puteti, de asemenea, sa schimbati puncte acumulate pentru bonusuri. Puteti castiga puncte pentru urmatoarele: pariuri pre-meci sau live 10 puncte, conectare zilnica 25 de puncte, pentru fiecare 50PLN platit 50 de puncte, prima retragere de fonduri 100 de puncte si inregistrarea contului o minunata 600 de puncte!

PZBUK

Bancar

Ati fi incantati sa stiti ca acest cazinou ofera multe metode de plata in functie de preferintele dvs. precum Blik, Dotpay, Przelewy24, tpay, VISA si Mastercard. Pentru a efectua depuneri si retrageri, trebuie sa furnizati cateva informatii personale la adresa de e-mail a acestora zaswiadczenie@pzbuk.pl, cum ar fi o copie color de pe ambele fete ale cartii de identitate sau pasaport in buna rezolutie pentru a confirma ca aveti cel putin 18 ani. Acestia accepta doar aceste formate de fisiere: pdf, jpg, png. Dimensiunea fisierului nu poate depasi 2 MB. De asemenea, trebuie sa furnizati o scanare sau o captura de ecran a contului bancar pentru a confirma tranzactia bancara pe cale electronica si trebuie sa contina numele si prenumele, numarul facturii, sigla bancii si data extrasului de cont (extrasul nu poate depasi 3 luni). Depozitul minim este de 22PNL si dureaza de obicei cateva minute; retragerea minima este 5PNL, pentru retragere puteti utiliza doar Dotpay si va dura intre 24 de ore si 7 zile. Singura moneda disponibila este Polonia Zloty.

Alatura-te acum

Daca sunteti un fan al pariurilor sportive, aceasta casa de pariuri poloneza este pentru dvs.! Acolo puteti paria pe sporturi poloneze si internationale, sporturi electronice si jocuri pe computer 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana prin PC sau dispozitive mobile si amintiti-va ca va puteti astepta intotdeauna la multe bonusuri si pariuri gratuite, la o gama larga de optiuni bancare si un serviciu bun pentru clienti care va fi disponibil pentru dvs. prin e-mail, chat live si retele sociale, asa ca nu va ganditi mai mult la acest lucru si mergeti acolo pentru a va bucura de aceasta casa de pariuri minunata!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri