ReloadBet

La inceputurile sale, Reloadbet a ales sa valorifice experienta lor extinsa prin incheierea de parteneriate cu mai multi furnizori de software de top pentru a se asigura ca livreaza produse de pariuri de cea mai inalta calitate pe care industria le poate oferi.

In recenzia noastra, ne propunem sa investigam pe deplin produsele de divertisment oferite de aceasta casa de pariuri, inclusiv jocurile sale, serviciul pentru clienti, promotiile existente si ofertele de inscriere. Apoi, vom aprofunda pietele sale de pariuri si alte aspecte care, in mod colectiv, vor oferi informatii despre experienta care poate fi asteptata de la Reloadbet.

ReloadBet

Pagina de pornire Reloadbet ii intampina pe vizitatori cu o interfata curata si moderna, predominant alba, cu gri inchis si stropi de galben, care se imbina perfect cu textul negru, clar, vazut in toata pagina de pornire si in paginile urmatoare. Alegerile culorilor sunt completate de diverse bannere promotionale care alerteaza potentialii noi membri cu privire la bonusurile noilor jucatori. Legaturile informative care directioneaza partile interesate catre termenii si conditiile sale, politica de confidentialitate, termenii si conditiile bonusului si alte zone de interes populeaza partea inferioara a paginii sale de pornire.

Vizitatorii paginii de pornire Reloadbet vor gasi link-uri de navigare in partea de sus a site-ului catre sectiunea de pariuri sportive, pariuri live, cazinou online si pariuri sportive virtuale. De asemenea, mentinerea este un link catre pagina sa de promotii, va aduce membrii noi si existenti la ultimele sale bonusuri si promotii. La sosirea la casa de pariuri, toate tipurile si ligile sportive sunt situate la stanga, in timp ce in coltul din dreapta sus se gasesc convenabil biletele de editare, datele de conectare, limba si ora.

Acelasi aspect simplu si usor de utilizat al cartii sale de sport transcende la celelalte proprietati de divertisment cu cazinoul si ofertele sale sportive virtuale care afiseaza o varietate de caracteristici rapide de navigare in partea de sus a paginii. Acesti entuziasti directioneaza cazinourile catre diferite categorii de interes, in timp ce jocurile sale continua familiarizarea continua caracteristicile de design vazute in casa de pariuri si situate in aspectul cartii de pariuri.

Fiind Reloadbet este o casa de pariuri si un cazinou international, ofera optiunea de a vizualiza site-ul in germana, poloneza, engleza, italiana, portugheza, rusa, suedeza si spaniola si accepta mai multe valute pentru a asigura membrilor sai sa joace cu un sentiment de incredere si familiaritate.

Bonus de bun venit sportiv – 100% pana la 120 €

Intr-un efort continuu de a oferi cele mai bune oportunitati promotionale, fara a fi nevoie sa folositi un cod bonus, Reloadbet isi propune sa atraga noi jucatori catre casa de pariuri cu o oferta atractiva de inscriere. Acesta se prezinta sub forma unui bonus de meci de 100% care va fi acordat la finalizarea inregistrarii unui cont nou si efectuarea unei prime depuneri.

Pentru a te califica pentru prima primire de bonus de sport necesita o depunere minima de 20 EUR si trebuie sa revendici in primele sapte zile de la crearea contului. Dupa aceea, intreaga suma depusa trebuie pariata o data in agenda sportiva la evenimente cu cota de 1,50 sau mai mult in termen de 14 zile dupa care bonusul va fi acordat. Odata acreditat, termenii si conditiile stipuleaza ca ar trebui pariat de zece ori in decurs de 60 de zile la evenimente cu cote de cel putin 1,80. Puteti obtine maximum 120 EUR.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri