Royal Panda

Royal Panda ofera o combinatie de cazinou si pariuri sportive cu oportunitati live in ambele zone. Exista destul de multe tari restrictionate, dar jucatorii din Marea Britanie, Canada, Olanda si alte cateva jurisdictii admisibile au o multime de optiuni bancare fara taxe, cu plati de 24 de ore pe portofel electronic, o structura non-traditionala de rollover bonus. Jucatorii au acces la aproape 600 de jocuri de cazino de la o combinatie a furnizorilor de software de top, precum si la un meniu lung de piete de pariuri sportive.

Meniul de sporturi, meciuri si piete din agenda sportiva a Royal Panda este impresionant. Nu numai ca acopera in detaliu cele mai populare sporturi, cum ar fi fotbalul, dar ofera unele jocuri mai greu de gasit, care vor atrage unii jucatori. Singurul lucru care lipseste este un carnet international de curse si atunci nu as avea decat laude 100%.

Royal_panda

Desi exista o multime de optiuni bonus pentru a oferi jucatorilor reincarcari consistente, precum si promotii unice mai unice, structura de rollover este atipica si a cauzat o anumita confuzie si frustrare. Bonusul de numerar nu este deschis pana cand rularea este indeplinita folosind un depozit in numerar sau depozite in unele cazuri. Acest lucru ar putea functiona fie in avantajul, fie in detrimentul fiecarui jucator, in functie de cat de reusita are pariurile lor deocamdata.

Desi, pentru a fi corect, toate bonusurile ar putea fi favorabile sau ar putea impiedica rezultatul final. Am simtit doar ca trebuie sa deduc din rating din cauza complexitatii programului. Ar fi util ca Royal Panda sa ofere un exemplu simplu pas cu pas al modului in care sunt implementate cerintele lor de pariere pentru a diminua confuzia.

Agentii de servicii pentru clienti Royal Panda sunt probabil foarte ocupati, incercand sa explice cum sunt structurate transferurile bonus. Nu numai ca abordeaza problemele bonusului, dar trebuie sa fie disponibile si in special pentru problemele financiare care pot aparea sau pentru intrebari legate de inregistrare, jocuri etc. Din pacate, departamentul functioneaza in orele limitate de la 09:00 la 00:30 ( CET) si asta nu este suficient pentru o operatie de 24 de ore.

Am doar lucruri pozitive de spus despre experienta mobila. Este aproape identic cu site-ul complet si ofera 443 din 588 de jocuri de cazino, ceea ce reprezinta un procent mult mai mare decat unii dintre concurentii sai. Navigarea si sortarea raman la locul lor, indiferent de format. Si, chiar daca nu exista o aplicatie dedicata, nu este nevoie de una, deoarece versiunea browserului este de prima clasa.

Daca accesati pagina „despre” de pe royalpanda.com, exista o nota de bun venit a proprietarilor, Royal Panda Limited. Este singurul site care detine aceasta proprietate si are doar patru ani. Premisa a fost sa ne deosebim de restul oferind diferite tipuri de promotii, conditii bonus transparente, servicii pentru clienti de calitate si un site web usor de utilizat. Cazinoul este licentiat in mod dual de catre Malta Gaming Authority si UK Gambling Commission si prezinta cele mai importante companii de software care ofera jocuri de slot si de masa.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri