Sazkabet

Casa de pariuri de la biroul de pariuri Sazkabet este disponibila de ceva timp, cu toate acestea, Sazka s-a plans recent ca a actualizat in mod semnificativ aceasta aplicatie. Asa ca am privit-o din nou. In randurile urmatoare, veti gasi recenzia ei.

Casa Sazkabet nu se afla in magazinul de aplicatii Google Play (o puteti gasi in App Store) din cauza interdictiei de pariere, deci trebuie sa o descarcati direct de pe site-ul Sazkabet (si sa permiteti anterior descarcarea aplicatiilor din surse necunoscute). Fisierul descarcat este de aproximativ 14 MB, instalarea este putin mai mare. Cand descarcati Casa, este putin confuz faptul ca Sazkabet va va oferi si o aplicatie de control al biletelor, pe care o puteti descarca de pe Google Play. In curand veti descoperi ca nu este aceeasi aplicatie, dar este posibil sa o confundati si sa o descarcati mai intai. Sazka nu s-a descurcat prea bine, desi cine stie, de exemplu, foloseste intentionat aceasta aplicatie.

Aplicatii Sazkabet – Aspect si optiuni

Sazkabet

Dupa instalarea aplicatiei, care dureaza doar cateva minute, rulati Casa. Este timpul pentru o autentificare normala prin propriile date de conectare (nume / parola), dupa care va aflati in aplicatie. In mod implicit, Casa ofera toate oportunitatile de pariuri live, in meniul de sus puteti naviga in meniu dupa sport, data, favorite sau dupa numele pe care l-ati introdus.

Apreciez ca totul este foarte rapid si clar, chiar si gratie afisarii oportunitatilor de pariere individuale. Cand navigati, evenimentele sportive sunt marcate nu numai cu etichete obisnuite, ci si cu imagini ale tarilor in care are loc evenimentul sportiv. Deci, de exemplu, ATP-ul din Viena este marcat cu steagul austriac, ATP-ul din Basel, apoi steagul elvetian etc. Datorita acestui fapt, orientarea in aplicatie este rapida, mult mai rapida decat in ​​aplicatiile concurente si, desigur, clara . Pe scurt, nu ezitati niciodata unde sa faceti clic.

La fel ca Casa Fortuny, Casa Sazkabet va ofera posibilitatea de a adauga orice oportunitate de pariere la favoritele dvs. Apoi, aveti aceste meciuri (sau chiar turnee) in propria fila, care va permite sa gasiti exact meciul, sa verificati rezultatele sau sa treceti la fluxuri. Ideal pentru pariuri live si utilizarea diferitelor strategii de pariere, precum si pentru calatorii in care nu exista atat de mult timp pentru a „scotoci” la telefon.

Sazkabet – fluxuri in aplicatie

In ultimii ani, Sazkabet a lucrat din greu la confortul utilizatorului, ceea ce inseamna, pe scurt, introducerea unor functii mai avansate. Pentru fiecare meci veti gasi statistici detaliate (furnizate de Statscore), cum ar fi pozitia in tabel, dezvoltarea plasamentului, meciurile reciproce, forma si numarul de puncte si cota lor in meciurile de acasa si in deplasare. In plus, puteti urmari stirile direct din conturile Twitter si inainte de meci, de asemenea, in rapoarte. Sazce a facut asta.

Pentru a fi in imagine, in timpul meciurilor obtineti statistici despre ceea ce se intampla pe teren si in forma picturala. Unele meciuri sunt apoi insotite de fluxuri pe care le puteti raspandi pe intregul ecran al dispozitivului. Fluxurile sportive de la Sazka sunt de o calitate si un design similar cu fluxurile sportive la pariurile concurente, cu singura diferenta ca puteti gasi o selectie usor diferita aici (baza, desigur, nu este diferita).

Sazkabet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri