Sisal

A vorbi despre universul Sisal inseamna a povesti istoria jocurilor de noroc din Italia. Ne confruntam cu cea mai importanta companie din sectorul jocurilor online din Bel Paese, care pe canalele sale multimedia, de cativa ani, si-a lansat si cazinoul online cu jocuri dezvoltate de Playtech, un brand care garanteaza cele mai bune sloturi si cele mai bune jocuri de pe piata. piata. Nu este o coincidenta faptul ca Sisal.it a fost confirmat ca protagonist al EGR Italy Awards 2017, evenimentul promovat de revista internationala autorizata eGaming Review, care recunoaste anual cei mai inovatori si creativi operatori si furnizori de servicii de pe piata online a jocurilor legale, primind premiul ca cel mai bun operator de cazinou. Platforma Sisal este astfel printre cele mai complete si dintre cele mai atractive in ceea ce priveste bonusurile. Sa aflam de ce.

Prezent in sector din 1946, cu primele activitati de competitii, predictii si „jocuri de noroc offline”, Sisal (o companie 100% italiana) a fost printre primii care au experimentat folosirea de noi mijloace multimedia pentru pariuri sportive dupa ce a reusit ani buni sa conduca Totocalcio si competitii Totip, facand sa viseze milioane de sportivi italieni. Astazi, Sisal opereaza numeroase jocuri, inclusiv SuperEnalotto, SiVinceTutto SuperEnalotto, Vinci per la Vita-Win for Life si Eurojackpot, prin reteaua sa de peste 45.000 de puncte de vanzare. Prin intermediul Sisal Entertainment S.p.A., compania ofera, prin internet si canale mobile, Sisal Poker, Sisal Bingo, Sisal Skill Games, Sisal Casino si Sisal Quick Games.

Sisal

Vedeti promotiile bonus care ofera cel mai bun Sisal conectati promotia noastra! Faceti clic pe banner pentru a primi un cod bonus sau vizitati administratorul site-ului web. In ambele cazuri, veti avea acces la oferta exclusiva de sisal promotional. Acest articol va va arata exact ce sa faceti pentru a nu rata ocazia de a va bucura de cele mai bune bonusuri si promotii. Si care sunt promotiile oferite de casele de pariuri? Va multumim conectati-va, puteti primi un bonus de bonus bonus de € 1.010 bonus si cursa virtuala de la Paris la 250 € sau chiar 50 € cazinou.

Dar acesta este doar un semn ca exista multe altele si toate bonusurile si promotiile. Pentru a intelege mai bine ofertele promotionale generoase, Sisal va invita sa continuati sa cititi! Alegerea este un avantaj imens al sisalului. Datorita diferitelor coduri, acestea sunt disponibile prin intermediul unui lucru care mi-a placut. Exista un bonus de poker care ajunge la 1.010 euro, Parisul are o valoare de 120 euro, nu cazinoul (de asemenea, 50 euro!) Lipsea. Si acesta este doar un exemplu! Pentru a intelege mai bine citirea ofertei generoase de sisal!

Sisal_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri