Snai

Pare sa fie putin surprins de faptul ca lumea pariurilor online gaseste din ce in ce mai multi jucatori. Ceea ce nu multi se asteptau este ca si agentiile de pariuri specializate ar putea lansa in lumea virtuala. Acesta este cazul Snai care, nu cu mult timp in urma, a decis sa-si breveteze platforma online. Scopul sau este de a gazdui toti jucatorii care, din diverse motive, nu pot sau nu doresc sa mearga la un centru de pariere fizic.

Primul lucru care il loveste pe vizitatorul care navigheaza pe site-ul web Snai este acuratetea cu care au fost impartite diferitele sectiuni de joc. Deruland acasa, de fapt, nu se observa doar bannerul mare dedicat ofertelor de bun venit pentru clientii noi. De remarcat sunt si sectiunea dedicata promotiilor, sporturilor pe care este recomandat sa pariati, zona cazinoului si stirile. O prezentare care ii implica si pe cei care nu au jucat niciodata si care vor sa experimenteze fiorul pariurilor sportive pentru prima data.

Snai_web

Sectiunea pariuri si pormotii

Dand clic pe sport, in meniul de sus, puteti accesa sectiunea dedicata sporturilor pe care puteti paria. Nu numai fotbal, ci si baschet, tenis, volei, curse cu motor si ciclism. Alte posibilitati sunt baseball, golf, rugby si navigatie, fara a uita boxul, sagetile, handbalul, crichetul si calaria.

De asemenea, operatorul a ales sa includa o sectiune dedicata pariorilor League of Legends. Este un joc online bine cunoscut acum cunoscut in toata lumea si urmat de fanii de toate varstele. Riscul ar putea fi acela de a atrage pariorii printre cei foarte tineri, dar sistemele de control isi indeplinesc datoria. Pariurile curioase sunt si cele dedicate alegerilor politice, dar, mai mult, daca este adevarat ca este unul dintre subiectele preferate in baruri si sub umbrela, ideea lansarii chiar a unei platforme dedicate acestui tip de pariuri nu poate decat sa pentru a fi un semn al intuitiei.

Continuand prin meniu, puteti viziona evenimente live si puteti verifica actualizarile de fotbal, baschet si tenis. In sectiunea urmatoare, puteti verifica pariurile virtuale, adica pariurile efectuate efectiv prin intermediul platformei. In acest sens, site-ul functioneaza exact ca celelalte deja cunoscute. Doar faceti clic pe eveniment, alegeti suma de pariat si asteptati ca meciul sau cursa sa aiba loc pentru a primi bonusul dorit. Va rugam sa retineti ca fiecare sectiune include promotii si puteti alege la care sa va inscrieti in functie de nevoile dvs.

Sectiunea Poker si Cazinou

Sectiunea dedicata pokerului este speciala pentru bonusul de bun venit pe care il ofera membrilor sai. Pana la 300% din prima depunere si pana la 1050 de euro: o cifra interesanta care atrage si mai multa atentie, avand in vedere ca diferitele turnee ofera un fond de premii garantat de pana la 25.000 de euro.

De asemenea, pentru a satisface nevoile unui public variat vine si sectiunea de jocuri, de asemenea diferita de cea de pe alte site-uri. Aici, de fapt, va fi posibil sa joci matura, burraco, Trump si solitaire, pe langa pokerul clasic sau ruleta. O solutie interesanta pentru cei carora le place sa-si petreaca timpul jucandu-se online.

Sectiunile de cazinou si sloturi sunt foarte asemanatoare cu cele deja cunoscute: diferite jocuri alterneaza intr-o vitrina usor de utilizat in care puteti alege ce platforme sa accesati si cat sa pariati.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri