Soccabet

Soccabet este o companie de pariuri sportive online, cu sediul in Ghana. Este cel mai mare si cel mai popular din Ghana in acest moment.

Afacerea sporturilor de pariuri online s-a raspandit in toata Ghana si are un numar mare de platforme de jocuri, de la fotbal la cazinouri, pana la jocuri virtuale. Soccabet este lider pe aceasta piata si are mai mult de 50 de magazine in Accra si orasele din apropiere. Biroul principal este situat pe Oxford Street, cladirea Markcofie. Pe soccabet puteti livra prin mobil, online, offline si telefonic. Sunt mandri sa ofere jucatorilor lor cea mai larga linie pentru produse de pariuri si jocuri. Compania este foarte ingrijorata de confidentialitatea clientilor sai, nu este de mirare ca are mai mult de 10 000 dintre ei.

Soccabet

Bonusuri si promotii suplimentare

Bonusul Socca este o promotie de acumulator in care veti obtine un bonus suplimentar la castigurile dvs. in functie de cate selectii faceti – cu cat pariati mai mult, cu atat castigati mai mult! Cu 2 selectii veti obtine un bonus suplimentar de 3% la castigurile dvs., cu 5-10 selectii va veti califica pentru un bonus de 10% si 21-24 selectii puteti castiga un bonus foarte generos de 50% la castigurile dvs. Pentru a profita de aceasta oferta, fiecare selectie ar trebui sa aiba cote minime de 1,3.

Promotia Socca Chance este, de asemenea, o oferta de acumulator, dar vine sub forma unui bonus de restituire a banilor. Daca pariati pe 10 sau meciuri si pierdeti un joc, Soccabet va va recompensa oferindu-va miza initiala inmultita cu 3! Orice meciuri anulate, amanate sau anulate fara a fi luate in considerare pentru bonusul Socca Chance si la fel ca bonusul Socca anterior, toate selectiile trebuie sa aiba cote de 1,3 sau mai mari. La momentul scrierii, Soccabet nu ofera un program VIP sau de loialitate.

Soccabet ofera jucatorilor sai o gama larga de optiuni in casa de pariuri. Puteti alege sa pariati pe nu mai putin de 17 sporturi, de la popularul fotbal, tenis si baschet la snookerul mai putin obisnuit, tenis de masa si polo pe apa. Asa cum v-ati astepta de la numele sau, cel mai popular sport al lui Soccabet in fotbal, cu zeci si zeci de ligi disponibile pentru a paria. Ati dorit vreodata sa pariati pe meciurile din Uganda? Kuweit? Myanmar? Sau poate Noua Zeelanda? Ei bine, la Soccabet poti face exact asta!

Numarul pietelor disponibile pentru a paria in fiecare liga este, de asemenea, foarte impresionant. In medie, in Premier League engleza, meciurile au avut 187 de piete enorme, cu un numar si mai mare de submarketuri din care sa aleaga – inclusiv unele dintre favoritele noastre, cum ar fi ambele echipe care sa inscrie, jumatate cu cele mai multe goluri, goluri impare / pare si handicap asiatic. Pe site-ul sau web, Soccabet sustine ca are „cele mai mari cote garantate.” Pentru a verifica daca ceea ce spun ei este adevarat, le-am evaluat marjele folosind cotele depasite. Acesta este un calcul prin care probabilitatile procentuale ale tuturor cotelor castigatoare sunt multiplicate una cu cealalta. In mod logic, aceasta cifra ar trebui sa ajunga la 100%, insa acest lucru nu ia in considerare profiturile obtinute de casa de pariuri. Din acest motiv, orice rezultat sub 110% este considerat de obicei acceptabil.

Soccabet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri