Sportmarket

Unul dintre beneficiile incontestabile ale Sportmarket este fiabilitatea sa. Prin urmare, brokerul functioneaza deja de peste 17 ani si mii de clienti din intreaga lume si-au folosit serviciile.

Spre deosebire de concurenti, brokerul are o mare varietate de sporturi. Acesta este motivul pentru care iese in evidenta pe fundalul adversarilor, deoarece majoritatea brokerilor permit sa parieze doar 1-2 sporturi.

Intre timp, Sportmarket accepta pariuri pe fotbal, baschet, fotbal american, tenis, baseball, hochei, rugby union, rugby league, cricket, box, MMA si eSport.

Loialitatea fata de siguranti este un alt punct forte al brokerului. In recenziile Vodds si Asianodds am mentionat deja brokerul de pariuri care profita de casele de pariuri care apartin sistemului ca procent din fluxul de numerar al jucatorilor.

In consecinta, Sportmarket si alti brokeri sunt interesati de pariuri multiple pe care le fac jucatorii si, prin urmare, nu are absolut niciun sens pentru ei sa reduca pariul maxim.

In ceea ce priveste pariurile maxime, Sportmarket ofera de la bun inceput limite mari pentru pariuri. Mai mult, pariorul are intotdeauna ocazia de a face mai multe pariuri pe acelasi rezultat cu cote relativ apropiate sau cu aceleasi cote cu pariuri diferite, crescand astfel pariul maxim.Sportmarket

In afara de multe avantaje incontestabile, exista si unele dezavantaje. Spre deosebire de majoritatea concurentilor, acest broker are un depozit minim mare (250 EUR).

Cu toate acestea, exista o multime de unghiuri de luat in considerare. Oricum, aceste € 250 vor fi in contul dvs. si mai devreme sau mai tarziu le veti folosi pentru pariuri.

Un alt dezavantaj al pietei sportive (la fel ca si alti brokeri) consta in varietatea slaba de rezultate. Acesta este in special cazul evenimentelor live.

Motivul este ca, in principal, casele de pariuri din Asia sunt conectate la broker. De fapt, nu-si incurajeaza clientii cu o mare varietate de pariuri.

Adaugand cateva contra, am dori sa mentionam taxa pentru depunere. Conturile nefinantate si inactive vor fi, de asemenea, inchise, dar pot fi redeschise daca doriti sa incepeti din nou utilizarea serviciului.

In ceea ce priveste taxa de depunere / retragere, aceasta se ridica la 1% din tranzactie (dar nu mai putin de 10 EUR). In plus, comisionul pentru tranzactie se percepe utilizand toate sistemele de plata disponibile, cu exceptia transferului bancar si MuchBetter.

Brokerul de etting este o punte intre jucator si carte de pariuri. Broker va permite sa gestionati mai multe case de pariuri simultan prin intermediul unui singur cont de sistem.

Vorbind in mod specific despre Sportmarket, include urmatoarele case de pariuri si schimburi: Pinnacle (PS3838), ISN, SBObet, 18bet, 3et, JAbet, Penta88, Singbet, Serviciu de brokeraj, Betfair, BetDAQ, Matchbook.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri