Sports Interaction

Cu aproape 20 de ani in industrie, Sports Interaction este un jucator major pe piata jocurilor online, cu reputatia de a avea una dintre cele mai usor de utilizat platforme din jur. Infiintat in 1997, Sports Interaction este primul site de jocuri online care este complet licentiat si reglementat in Canada si Jersey (tara, nu statul), cu sediul central chiar in afara Montrealului, in Kahnawake, Canada.

Cand examinam site-urile care au o buna reputatie, ne simtim atat sceptici, cat si entuziasmati inainte de a ne arunca cu capul. Suntem sceptici, deoarece industria jocurilor online are un obicei prost sa spuna ca totul este minunat si sa treaca cu vederea problemele reale ale unui site doar pentru ca au un nume interesant sau unele grafica fantezista. Ne entuziasmam, deoarece stim ca exista posibilitatea sa ne impiedicam de o noua bijuterie pe piata si sa putem impartasi un portal de jocuri minunat cu lumea.

Cel mai mare lucru pe care il facem cu site-urile care au o reputatie buna este sa nu-l lasam sa ne jadeasca punctele de vedere si descoperirile intr-un fel sau altul. Ne-ar placea sa fim victime ale profetiei care se implineste si sa spunem ca un site teribil este grozav sau invers doar pentru ca am intrat in recenzie cu mentalitatea prestabilita. Daca ati mai citit vreuna dintre recenziile noastre, stiti ca ne propunem sa oferim cea mai cinstita si aprofundata recenzie posibila, indiferent de rezultatele bune, rele sau cu adevarat urate.

Cu toate acestea, sa ne scufundam in Sports Interaction, primul cazinou si carte de pariuri online licentiata si reglementata din Canada.

Sportsinteraction

Promotii si bonus

In mod surprinzator si ciudat de ciudat, nu am reusit sa gasim promotii bonus pe site pentru casa de pariuri sau pentru cazinou. Am petrecut o perioada decenta de timp navigand in jurul cautarii, dar nu am avut noroc. Am reusit chiar sa localizam sitemap-ul si sa gasim un link de promovare bonus care sa ajunga la o pagina moarta. Presupunem ca au promotii, dar au o problema cu linkul catre pagina pe care sunt publicate. Vom contacta site-ul si vom vedea ce putem afla pentru dvs.

In general, am fost destul de incantati de ceea ce am vazut la Sports Interaction. Imediat, este minunat sa vedem un site care este licentiat printr-o tara precum Canada, deoarece asta inseamna ca vor fi respectate la un standard mai inalt de legi si reglementari.

Casa de sport de la Sports Interaction este una dintre cele mai bine amenajate si cele mai usor de utilizat. Alte site-uri ar trebui sa ia act de modul in care au facut lucrurile si sa incerce tot posibilul pentru a le imita. In mod surprinzator, cazinoul nu este o gandire ulterioara, ci o sectiune de site care este suficient de buna pentru a functiona singura, daca ar trebui. Calitatea jocului sloturilor a fost incredibila, cu o tona de jocuri de marca si jocuri pe care le-ati vedea intr-un adevarat cazinou de caramida.

Interactiunea sportiva este o victorie in casa noastra, in special pentru jucatorii care locuiesc in Jersey sau Canada.

Sportsinteraction_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri