SportsBroker

Acesta este secretul succesului cu SportsBroker, deoarece, spre deosebire de alte site-uri pe care le-am analizat, acesta este o platforma de tranzactionare, la fel ca piata de valori din viata reala.

Ei bine, bine, nu este chiar ca piata de valori din viata reala, este mult mai simpla decat atat, dar conceptul este acelasi, asa ca sfatul nostru de baza ramane in picioare.

Aceasta este o platforma de jocuri peer-to-peer pe bani reali, unde clientii cumpara actiuni virtuale in echipe de fotbal si apoi spera ca pretul actiunilor lor va creste. Cand o face, pot vinde pentru profit sau pot rezista in speranta ca va creste si mai mult.

In multe privinte, este similar cu un schimb, prin aceea ca incercati sa castigati bani de la cineva cu actiuni in echipa opusa, dar posibilitatea de a va detine actiunile atata timp cat doriti ii ofera clientului mai mult control atunci cand vine vorba de risc. .

Nu va fi pentru toata lumea, dar pentru fanii fotbalului care se bucura de unele cheltuieli recreationale pentru sport, este un plus interesant pentru industrie, oferind o modalitate complet noua de a profita de pe urma experientei tale fotbalistice.

SportsBroker

Prima afacere de 100 GBP

Jucatorii noi care se alatura SportsBroker intre 7 decembrie 2020 si 21 decembrie 2021 vor fi automat eligibili pentru oferta. Utilizatorii care se califica pentru rambursare trebuie sa trimita un e-mail la firsttrade@sportsbroker.com cu numele de utilizator, iar echipa SportsBroker va rambursa suma inapoi in soldul contului SportsBroker sub forma de numerar in termen de 7 zile. Numai 18+, se aplica T&C complete. Joaca responsabil.

Momentan, exista doar optiunea de a tranzactiona pe echipe care joaca in Premier League sau Championship, dar ne-am astepta ca gama de piete sa se extinda pe masura ce compania creste.

Acest lucru le ofera de fapt noilor clienti posibilitatea de a intra la parter, ca sa spunem asa, si de a se familiariza cu platforma – si poate chiar sa puna cateva actiuni ieftine – inainte ca lucrurile sa devina mai aglomerate.

Ideea, pe scurt, este sa cumparati actiuni in echipe despre care credeti ca se vor descurca bine. Indiferent daca asta este in jocul urmator, in urmatoarele cateva luni sau pe parcursul intregului sezon, depinde de tine.

Dupa ce ati cumparat actiuni, le puteti detine atat timp cat doriti, puteti chiar sa adaugati mai multe actiuni la pozitia dvs. daca credeti ca pretul poate continua sa creasca. Alternativ, odata ce au crescut putin, le puteti vinde (sau unele dintre ele) si puteti obtine profit.

Puteti chiar sa cumparati/sa vindeti actiuni fractionale, ceea ce inseamna ca daca doriti sa cumparati o echipa care costa 50 de lire sterline o actiune, dar aveti doar 10 lire sterline de cheltuit, puteti cumpara o valoare de zece zeci din acea echipa. Foarte la indemana cand banii sunt stransi.

Pretul actiunilor pentru fiecare echipa va creste sau scade in functie de performanta lor din ultimul joc pe care l-a jucat, asa ca trebuie sa-ti cronometrezi punctul de intrare atunci cand crezi ca o echipa este pe cale sa aiba o cursa buna. Cu toate acestea, pentru ca va puteti inchide pozitia dupa conventie, aveti flexibilitatea de a va razgandi si de a transforma o pozitie pe termen lung (echivalentul unei pozitii definitive) intr-o pozitie pe termen scurt si invers.

Este o platforma peer to peer, ceea ce inseamna ca te duci cap la cap cu alti clienti, asa ca atunci cand castigi bani, altcineva ii pierde, la fel ca in cazul unui schimb. Exista o multime de asemanari intre schimburi si SportsBroker, de fapt, dar cu tranzactionarea aveti mai multe optiuni si mai multa flexibilitate.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri