Sunbet

Sunbet este cu adevarat una dintre cele mai importante marci de pariuri sportive pentru oamenii din Africa de Sud si nu numai. Site-ul lor bine conceput este usor de utilizat atat pe computerele desktop, cat si pe dispozitivele mobile, iar prin utilizarea software-ului lor puteti paria pe mii de evenimente din intreaga lume, inclusiv peste 100.000 de evenimente live, asa cum se intampla chiar acum!

De asemenea, va iau foarte in serios siguranta online (ceea ce este, desigur, cum ar trebui sa fie) prin utilizarea celor mai recente protocoale de securitate pe internet si prin respectarea hotararilor Centrului de informatii financiare din Africa de Sud.

Sunbet este o entitate proprie (nu este o filiala sau o marca a altei companii) si este licentiata de Western Cape Gambling and Racing Board. Sunbet are, de asemenea, patru magazine de vanzare cu amanuntul din lumea reala in locatii din toata Africa de Sud.

Sunbet

Bonus de bun venit SunBet

Exista intotdeauna ceva de care sa ne bucuram la Sunbet in ceea ce priveste bonusurile si promotiile. Temele principale sunt bonusuri si promotii pentru rugby, cricket, golf, fotbal, tenis si curse de cai, iar fiecare distractie speciala are propria sectiune.

Aceste promotii se schimba in timp, asa ca asigurati-va ca verificati toate sectiunile, astfel incat sa puteti vedea bunatatea bonus care va asteapta. De exemplu, la momentul acestei recenzii existau destul de multe oferte de fotbal. Acestea includeau un acumulator special de fotbal in care ti-a fost rambursata intreaga miza daca ai plasat un pariu acumulator cu cel putin zece selectii si te-a dezamagit de un singur eveniment.

A existat, de asemenea, specialul „Pierderea minutului 90” in care pentru toate pariurile pierdute care castigau pariuri in minutul 90, care au devenit apoi pariuri pierzatoare din cauza golurilor tarzii, jumatate din miza initiala a fost returnata.

Cursele de cai sunt bine acoperite si cu oferte de restituire a banilor pentru caderea cailor sau a jockeys-urilor.

Sunbet se concentreaza in principal pe sport, inclusiv pe sporturi live si curse de cai. Site-ul nu are sloturi, jocuri de cazino, poker sau bingo.

Singurul aspect non-sportiv al Sunbet este sectiunea „Numere norocoase”. Acest lucru va va oferi sansa de a paria pe loterii si extrageri de loterie din intreaga lume. Presupunem ca acest lucru inseamna loterii si extrageri cu jackpot-uri masive, cum ar fi Powerball in SUA si SuperEnalotto in Italia.

Trebuie sa spunem „presupuneti” ca atunci cand am realizat aceasta revizuire a pariurilor sportive Sunbet, sectiunea „Numere norocoase” nu era, inca, activa. Pagina contine o mica informatie despre ceea ce este promis, sub titlul „Numere norocoase in curand”.

Daca esti un iubitor al pariurilor sportive, atunci vei gasi practic imposibil sa nu iubesti tot ce iti ofera Sunbet. Este adevarat, ar fi bine daca site-ul ar avea mai multe optiuni de plata, dar practic toata lumea are un card de credit sau de debit Visa sau MasterCard si chiar daca nu aveti, este foarte usor sa configurati un cont Instant EFT.

Este evident ca multa gandire a intrat in aspectul general, senzatia si functionalitatea site-ului Sunbet. Nu este de mirare ca site-ul a fost un succes pentru Sunbet, care sunt una dintre cele mai cunoscute marci de pariuri sportive din Africa de Sud.

Daca nu aveti un cont la Sunbet, atunci de ce sa nu luati astazi decizia de a deschide in cele din urma unul, si cu binecuvantarea noastra!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri