Swisslos

O multitudine de sporturi de iarna, toate in alb-negru si albastru glorios, alcatuiesc TVC-ul nostru pentru casa de pariuri elvetiana „Swisslos”. Reduceri rapide si un ritm ridicat aduce actiunea sporturilor live chiar pe ecranul televizorului.

In acest proiect destul de extins si cuprinzator ne-am murdarit mainile in multe domenii. In plus fata de TVC, au fost create rame tiparite pentru anunturile afisate in afara panoului de acasa, am facut doua animatii explicative care aprofundeaza detaliile despre cum sa plasezi un pariu si, de asemenea, am redat o versiune cu un raport de aspect foarte larg folosit la limita terenurilor de fotbal.

Un proiect perfect pentru noi am avut o multime de distractie jucandu-ne in domeniile de proiectare, editare si, de asemenea, filmare de actiune live. Ca intotdeauna, ne-am descurcat destul de salbatic in faza de aspect si proiectare, incercand mai multe directii diferite.

In ciuda eventualei puneri in aplicare a monopolului local de catre Swisslos si Loterie Romande, jucatorii elvetieni prefera in continuare casele de pariuri internationale pentru cotele lor mai mari, o mai mare varietate de sporturi si piete de pariuri mai bogate.

Swisslos

Pariurile sportive sunt impartite intre site-urile online si pariurile terestre oferite de cei doi operatori locali sustinuti de stat, Swisslos si Loterie Romande, care opereaza sub marcile Sporttip si Jouez Sport. Din punct de vedere tehnic, exista un monopol de stat terestru si online, cu toate acestea, foarte putini pariori aleg de fapt Swisslos sau Loterie Romande pentru a-si plasa pariurile; deoarece majoritatea jucatorilor prefera casele de pariuri internationale. In termeni pur legali, pariurile pe site-uri de pariuri straine sunt considerate ilegale, cu toate acestea, nu se iau masuri impotriva jucatorilor. De asemenea, bancile nu sunt obligate sa restrictioneze tranzactiile sau accesul la acele case de pariuri.

Dupa cum s-a mentionat mai sus, pariorii elvetieni care isi plaseaza pariurile pe pariurile online straine nu risca sanctiuni penale, potrivit autoritatii de reglementare elvetiene pentru pariuri sportive Comlot. Toate castigurile de jocuri de noroc peste 1.000 CHF sunt impozabile in toate cele 26 de cantoane din Elvetia. Impozitul este dedus automat din castigurile totale si poate fi recuperat in declaratia de impozitare. Cu toate acestea, castigurile de jocuri de noroc castigate online sunt rareori declarate de jucatorii elvetieni, deoarece sunt considerate neoficial neimpozabile.

Sunt elvetian, avem, de asemenea, o victorie zero pe viata, obtineti 4000 de fruri pentru 20 de ani in fiecare luna. Costa 5 franci daca cumperi bilet combinat 6tichete 25 franci o victorie inclusa. Ei bine, nu-mi place in general ca nu este niciodata clar daca biletele castigatoare sunt necunoscute de la loterie sau daca le pot tine ascunse. La fel ca in America, au existat escrocherii in cadrul loteriei.

De ce oamenii se straduiesc sa creeze un site de loterie online si apoi sa limiteze cine poate juca acolo? Trebuie sa existe o gramada de oameni care locuiesc in zonele specifice carora li se permite sa joace. Ma uitam in jur pentru o alta loterie si sa ma intristez ca acesta nu este un joc in care sa intru.

Swisslos_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri