Synottip

Synottip este unul dintre cei mai buni furnizori de pariuri sportive din Cehia. Face parte din una dintre cele mai mari companii internationale de jocuri de noroc, Synot, care opereaza si in multe tari europene diferite: Republica Ceha, Slovacia, Spania, Grecia, Polonia, Letonia, Romania si in unele tari asiatice. Compania are o prezenta foarte puternica cu magazine fizice de pariuri, care pot fi gasite in toata Republica Ceha. Aici, vom analiza mai detaliat operatorul de pariuri.

Pe langa pariurile sportive, acest site are multe de oferit clientilor sai. Daca va ganditi sa luati o pauza de la pariurile sportive, va puteti indrepta catre o intreaga serie de alte jocuri interesante: jocurile de poker, cazinou, vegas si diverse promotii sunt toate menite sa aduca o experienta distractiva.

Gasirea evenimentelor sportive este foarte usor cu Synottip. Cea mai buna caracteristica este butonul de cautare din partea stanga a paginii web, unde avem si posibilitatea de a cauta din sporturile si ligile selectate. O alta caracteristica decenta a site-ului web este bonusul: bonusul pentru prima depunere este orientat catre clientii noi, iar acestia pot primi pana la 10.000 CZK in bonusuri de bun venit. Acest bonus a fost majorat recent.

Pentru clientii fideli, exista si o oferta buna de care sa profitati. Si anume, cu cat pariezi mai mult si cu cat stai mai mult pe site-ul de pariuri, cu atat bonusurile pe care le poti obtine sunt mai bune. Veti castiga puncte Benefit, care pot fi apoi schimbate cu diverse bonusuri si promotii la pariuri. Vei deveni parte a Clubului Benefit, schema de loialitate a site-ului de pariuri.

Un usor dezavantaj este un design al paginii pentru anumite evenimente sau pagini de evenimente. Cand deschidem un eveniment, vedem toate pariurile pe un singur site, dar, din pacate, nu avem capacitatea de a sorta pariurile pe categorii, ceea ce ne-ar face mult mai usor sa gasim

pariurile.

Suportul pentru clienti este foarte bun. Este disponibil prin apeluri telefonice in fiecare zi de la 8:00 pana la 24:00, si prin e-mail, unde vor raspunde si ei destul de rapid.

Synottip

Sport si cote de pariuri

Synottip are o gama larga de evenimente sportive care sunt disponibile utilizatorilor care doresc sa parieze pe ele. Printre sporturile acoperite se numara: Fotbal, Hochei, Baschet, Handbal, Volei, Baseball, Baschet, Box, MMA, Motosport, Tenis de masa, Darts. Cotele de pariuri la Synottip sunt competitive in general. Marja de pariuri pe fotbal este de 5,2%, marja de pariuri pe tenis este de 7,5%, marja de pariuri pe hochei pe gheata este de 7,6%, baschet cu 5,6% si asa mai departe. Marja totala de pariere este de 6,5%. Aceste marje de pariere au fost calculate folosind cote de la diferite evenimente din fiecare sport. Va rugam sa retineti ca marjele pot fi diferite de la un sport la altul si chiar de la o liga la alta.

Caracteristici de pariuri

In ceea ce priveste pariurile, vom afla ca operatorul de pariuri ofera o cantitate decenta de pariuri. Pentru cele mai mari evenimente sportive, putem avea pana la 200 de pariuri diferite. In ceea ce priveste sporturile oferite, ar putea fi o selectie mai mare, dar exista mai mult decat suficient din care sa alegeti. Toate cele mai mari sporturi sunt acolo, dar omiterea e-sporturilor este o usoara dezamagire.

O caracteristica buna a pariurilor cu Synottip este ca ofera un sistem de cash-out. Veti putea incasa atat pariurile inainte de meci, cat si pariurile live, ceea ce este o veste fantastica pentru cei care doresc sa castige niste bani siguri cu pariurile cash out.

Securitate si corectitudine

Operatorul de pariuri este licentiat si reglementat de Ministerul de Finante ceh. Sistemul de criptare SSL pe 128 de biti se asigura ca site-ul este sigur pentru informatiile dumneavoastra personale. De asemenea, exista si alte organisme de reglementare care se asigura ca experienta este cat mai corecta posibil.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri