TabGold

TаbGоld este un numе pina la urma in Sоuth Аfriса, iar compania este online inca din 2005. In ciuda multora aceasta casa de pariuri online nu gazduieste pariuri pe sport, acesta fiind foarte solida pe pietele curselor de cai si a altor tipuri de curse.

Sресiаl Оffеrs & Bоnusеs аt TаbGоld Sоuth Аfriса

Pentru a ajunge la finele tale si pentru a-ti face mai multe la locul tau, Tine-ti inteles-o si sa-ti iei, oferindu-ti gеnеrоus bоnus. Exista si alte instante in care poti sa te potrivi de la planurile inovatoare care sunt vizibile la Sotut. In exemplul acesta este semnul de uр bоnus al lui R50 cu viitoarea oferta oferita pentru toti noii placi la TgbGld atunci cand semnul lor uр.

Celelalte cronometri includ „crapaturile sfasietoare” care ar putea castiga un castig de R105.000. Este posibil sa va conectati in mod regulat pentru a permite accesarea oricarei parti si a unor noi planuri care ar putea fi gasite la locul lor.

Pariuri de specialitate pe curse locale si internationale de cai

Serviciul de baza al TabGold este pariurile la piscina si pariurile cu cote fixe pe cai prin casa de pariuri a platformei. Intalnirile de cursa, desfasurate in Africa de Sud si in strainatate, sunt acoperite de mai multe tipuri de pariu care variaza de la trifecta, acumulator, loc si dublu pana la alegerea 3, alegerea 6 si pariurile all-to-come. Exista o gama de intalniri zilnice dintr-o gama larga din tari precum Hong Kong, Australia, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Singapore, Mauritius si Zimbabwe.

Punterii pot accesa cu usurinta intalnirile trecute, actuale si viitoare printr-un calendar interactiv la fata locului. O facilitate inovatoare Follow Me incorporata in cardul de cursa permite pariorilor sa urmareasca caii de rasa preferati, sa creeze note digitale si sa primeasca notificari de fiecare data cand caii sunt alergati. rezumatele cursei, dividendele castigatoare / plasate si listele indexate ale cailor, antrenorilor si jockeys-urilor care concureaza in fiecare cursa fac parte integranta din pachetul de pariuri TabGold pentru curse de cai. Detinatorii de conturi inregistrati au, de asemenea, acces la streaming live pe site-ul oficial TabGold.

Daca preferinta dvs. sunt bazele de pariuri sportive, TabGold este platforma dvs. de acces. Este o operatiune multicanal de renume, detinuta si operata de cele mai mari nume din cursele de cai din Africa de Sud. Alaturi de portalul de pariuri bazat pe web, functional pe toate dispozitivele, exista o vasta retea de tobe TabGold din caramida si mortar in poate retrage castigurile si interactiona cu reprezentantii live – cand si daca apare nevoia.

Exista, de asemenea, asistenta de la distanta prin e-mail si telefon. Pe langa curse de cai, fotbal, rugby, sarituri de spectacole si bazine de pariuri sportive cu motor, clientii inregistrati pot plasa pariuri fixe la cote atat prin intermediul site-ului web, cat si prin aplicatia mobila. Desi TabGold ofera un semn R50 bonus sub forma unui voucher de pariuri gratuit, exista o lipsa vizibila de bonusuri si promotii pentru o operatiune de dimensiunea si statura TabGold. sa va urmariti caii preferati si o aplicatie informativa si intuitiva pentru pariuri Android.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri