Tipbet

Tipbet este o casa de pariuri relativ tanara, ceea ce arata in gama pietelor de pariuri disponibile. Selectia limitata a pietelor de pariuri ar putea fi un motiv pentru a evita aceasta casa de pariuri, desi Tipbet este cu siguranta o casa de pariuri cu potential. Navigarea pe site este rapida, iar site-ul web functioneaza fara probleme, facandu-l un loc convenabil pentru a plasa pariuri. In ansamblu, merita sa incercati Tipbet, mai ales daca sunteti interesat de un pariu gratuit de 5 EUR.

  • Casa de pariuri de incredere
  • Pariu gratuit de 5 €
  • Site web rapid

 Variatii de pariuri

Aceasta casa de pariuri ofera pariuri pentru cincisprezece tipuri de sport, desi accentul optiunilor de pariuri ale site-ului este clar pe fotbal. Gama pietelor de pariuri este destul de limitata, in special in ligi mai mici sau in alte sporturi decat fotbalul. Cu toate acestea, cele mai solicitate piete de pariuri sunt disponibile pentru majoritatea evenimentelor sportive. De exemplu, pariurile Over / Under, pariurile 1X2 si handicapurile sunt disponibile in mod constant.

Tipbet

Cote

Cotele acestei case de pariuri nu sar din multime in peisajul de pariuri sportive competitive. Asta nu inseamna ca cotele nu merita jucate, dar in medie nici cotele nu sunt remarcabile. Prin urmare, sansele nu ar fi un motiv unic pentru a va alatura Tipbet, dar pentru pariorul recreativ nu exista cu siguranta niciun motiv pentru a ignora aceasta casa de pariuri din cauza sanselor lor.

Pariuri mobile

Site-ul mobil si aplicatia functioneaza fara probleme, la fel ca versiunea desktop. Acestea sunt bine dimensionate pentru dispozitivele mobile, fara a face utilizatorii sa mareasca si sa micsoreze pentru a gasi ceea ce cauta.

Aspect si utilizare

Evident, este o chestiune de gust personal daca apreciati sau nu designul unei case de pariuri. Chiar daca pagina web pare oarecum dezorganizata, navigarea pe site-ul web Tipbet este rapida si impecabila. Functionalitatea sa ajuta la deosebirea Tipbet de alte case de pariuri, iar site-ul web este auto-construit, rezultand un aspect unic si o navigare mai rapida. In plus, butonul de cautare este un avantaj imens, permitandu-va sa navigati rapid catre o potrivire de interes. Nu exista multe note critice cu privire la functionalitatea site-ului web la Tipbet, deoarece totul functioneaza destul de impecabil.

Bonusuri si promotii

In plus fata de actualul bonus de bun venit, Tipbet ofera frecvent multe alte promotii. Pariurile gratuite pot fi castigate zilnic, iar aceasta casa de pariuri ofera „bonusuri super combinate”, permitandu-va sa profitati de cotele sporite la pariurile combinate. Promotiile oferite pot varia in fiecare saptamana, de aceea este recomandat sa verificati ocazional pagina de promotii a casei de pariuri pentru o prezentare generala actualizata.

Pariuri live

Dupa cum va puteti astepta de la aproape orice casa de pariuri moderna, Tipbet ofera si piete in joc. Chiar daca designul si interfata sectiunii de pariuri live sunt bine dezvoltate, gama pietelor de pariuri este destul de limitata. Mai mult, incasarea pariurilor live nu este posibila. In ciuda acestor probleme, capacitatea de a paria in joc este acolo pentru cei care sunt interesati sa faca acest lucru.

Tipbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri