Tipsport

Tipsport este cea mai importanta casa de pariuri sportive din Republica Ceha. Pe langa numeroasele magazine de pariuri fizice din toata Republica Ceha, are si un site de pariuri sportive online foarte frumos, pe care il vom analiza aici. Cu sediul in Beroun, operatorul are peste 1000 de magazine in toata tara si s-a raspandit semnificativ de la infiintarea sa in 2006. De asemenea, a sponsorizat Cehia Extraliga, prima divizie de hochei din Republica Ceha, de ceva timp.

Ceea ce observam cand intram pe site este ca acesta ofera mult mai mult decat doar pariuri sportive. Cele doua subpagini principale ale site-ului web sunt site-ul Sports si site-ul Vegas, unde utilizatorii pot alege din jocurile lor preferate. Dar nu doar pariuri, site-ul ofera multe altele: lucruri precum analiza pariurilor, blogul de pariuri, diferite competitii, TV si multe altele sunt oferite de site. Deci, putem spune in siguranta ca aduce o experienta completa.

Tipsport_web

Dar ce zici de site-ul in sine? Ei bine, putem spune cu siguranta ca, desi este putin datat la sfarsitul designului, ofera suficient pentru a ne distra ore in sir. Gasirea evenimentelor nu este la fel de usoara pe alte site-uri, in ciuda faptului ca exista o optiune de cautare in stanga. Am gasit site-ul web uneori cam intarziat.

Exista un bonus decent pentru pariurile sportive, de care putem profita dupa primul nostru depozit. Putem obtine pana la 1000 de coroane cehe dupa primul depozit. Daca aduceti cativa prieteni la care ati trimis operatorul de pariuri, atunci veti primi si un bonus, pe baza cator prieteni s-au alaturat cartii de sport. Pentru clientii fideli, exista un lucru numit Tipkonto, unde colectati puncte bonus pe care le puteti utiliza ulterior.

Am gasit ca aplicatiile mobile sunt bine organizate. Gasirea evenimentelor este usoara, desi uneori poate fi lenta. Experienta generala este satisfacatoare. Site-ul de pariuri ofera aplicatii mobile atat pentru Android, cat si pentru IOS. Exista, de asemenea, un site mobil care este orientat mai mult spre pariuri decat spre alte caracteristici ale operatorului de pariuri.

Tipsport este o casa de pariuri care este licentiata si reglementata de guvernul ceh. Aceste case de pariuri tind sa aiba o securitate mai buna decat operatorii care au sediul in tari care nu sunt in mod normal vazute pentru licentiere. Exista un sistem de criptare SSL pe 128 de biti, care se ocupa de securitatea informatiilor dvs. Serviciul pentru clienti este, de asemenea, bun si va vor ajuta cu orice problema.

Tipsport_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri