TLC88

TLC88 este o casa de pariuri cu sediul in Filipine, care a fost fondata in 2010. Anterior, a fost cunoscuta sub numele de TLC 188 si TLC 88, dar acum s-a asezat aparent pe numele TLC88.

Este licentiat si reglementat in Insula Man si ruleaza prin intermediul furnizorului de platforme TGP Europe. Aceasta firma ruleaza, de asemenea, carti de sport, inclusiv Jenningsbet, 138.com, Setantabet si are si platforma SBTech in lista sa. TLC88 are o licenta UKGC.

TLC88

TLC88 iubeste sa stabileasca oferte in Premier League. In 2014 a devenit partenerul oficial de pariuri al Sunderland AFC. Casa de pariuri a devenit, de asemenea, un partener de pariuri al Middlesbrough, in urma promovarii lor la EPL in 2016. Lee Fryatt, seful parteneriatelor Middlesbrough, a declarat: „Compania va spori si mai mult reputatia noastra in crestere in Asia si asteptam cu nerabdare sa colaboram cu TLC88 pe parcursul urmatoarelor sezon.”

TLC88 a semnat un acord cu West Bromwich Albion pentru a deveni sponsorii oficiali ai echipamentului clubului in 2015. Acesta a fost primul acord de sponsorizare a casei de pariuri si a urmat un acord primar in 2013 cu West Brom, care a facut ca casa de pariuri sa devina partenerul oficial de pariuri asiatic al clubului. Mike Chong, director de marca al TLC88, declara la acea vreme: „Dupa succesul nostru din Extremul Orient, acest acord ne amplifica ambitiile de a pune marca TLC88 pe scena globala. Aceasta colaborare va fi reciproc avantajoasa si suntem increzatori ca putem contribui la promovarea West Bromwich Albion catre clientii nostri din China. ”

TLC88 nu este deosebit de vocal pe social media. Acest lucru este ciudat in zilele noastre in care, datorita pietei extrem de competitive a caselor de pariuri online, aproape toti au o prezenta si investesc atat timp cat si bani in ea, cel putin pe Facebook si Twitter. TLC88 nu are, de asemenea, nici un ambasador de marca, dar acest lucru se poate schimba in viitorul apropiat.

Pietele de pariuri

Site-ul TLC88 este foarte modern si in partea stanga, clientii pot vedea toate sporturile pe care ar putea fi, cu o mica grafica langa fiecare. Listate integral pentru dvs. aici sunt toate acele sporturi: fotbal, curse de cai, golf, tenis, fotbal american, Aussie Rules, badminton, bandy, baseball, baschet, box, sah, cricket, ciclism, sageti, esports, futsal, handbal , hochei pe gheata, MMA, curse cu motor, liga de rugby, uniune de rugby, snooker, biliard, Speedway, surfing, volei si sporturi de iarna.

TLC88 ofera, de asemenea, oferte speciale de pariuri si poker in ceea ce priveste ofertele de pariuri. Specialitatile includ o oferta de baza de divertisment si piete politice.

Utilizarea site-ului

Site-ul de pariere TLC este excelent prin faptul ca isi pastreaza designul proaspat si curat. Ca exemplu si dovada a acestui fapt, acesta are doar trei rubrici principale de-a lungul barei orizontale superioare, acestea fiind sport, cazinou si cazinou live.

Pariurile sunt divertisment si deci distractia este o parte centrala a designului unui operator, dar este una care este adesea uitata. TLC88 nu uita acest lucru si se asigura ca distractia este o parte centrala a produsului sau. TLC88 include, de asemenea, o functie de retragere, care este, in general, foarte bine considerata in randul pariorilor.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri