Veikkaus Pitkäveto

Scopul Veikkaus este de a aduce bucurie jocurilor de noroc si pariurilor sportive din Finlanda. Oferim experiente si jocuri de top, dar nu cu orice pret. Vrem sa ne asiguram ca bucuria jocului este mentinuta si ca jocurile raman inofensive.

Aproape toti finlandezii adulti au incercat jocurile noastre si avem mai mult de doua milioane de clienti fideli. Suntem implicati in viata finlandeza in multe feluri.

Suntem aproximativ 1.600 in Veikkaus si lucram in aproape o suta de locatii din toata tara. Jocurile noastre sunt vandute in mii de puncte de vanzare, iar jocurile noastre pot fi jucate pe veikkaus.fi din cauza limitelor jocului.

Veikkaus Pitkäveto

Fapte Veikkaus

  • Responsabilitatea este o parte esentiala a operatiunilor Veikkaus. Compania este activa de ex. pentru a preveni problemele legate de jocurile de noroc.
  • Oferta de jocuri a Veikkaus include jocuri de noroc (de ex. Lotto, Eurojackpot, carti de zgarieturi), jocuri de cazino (de exemplu, slot machine, loterii electronice si sloturi digitale), precum si jocuri de pariuri (de exemplu, Long Bet si Toto).
  • Peste un milion de castiguri diferite sunt castigate in fiecare zi din jocurile lui Veikkaus.
  • Veikkaus este un pionier in dezvoltarea jocurilor digitale. Game Studio-ul Veikkaus dezvolta aproximativ 15 jocuri noi in fiecare an.
  • Veikkaus are peste 6.300 de puncte de vanzare si aproximativ 90 de arcade proprii in toata Finlanda.
  • Pana in prezent, Cazinoul Helsinki este singurul cazinou din Finlanda. Casino Tampere se va deschide in 2021.
  • Veniturile din jocuri vor fi distribuite sporturilor, culturii, stiintei, activitatii de tineret, organizatiilor sociale si de sanatate si sporturilor ecvestre pentru aproximativ un miliard de euro pe an. Vedeti pentru ce se utilizeaza venitul Veikkaus.
  • Veikkaus este o companie in intregime de stat.
  • Veikkaus are dreptul exclusiv de a organiza jocuri de noroc in Finlanda. Jocurile sunt supravegheate de Consiliul National de Politie.

Strategia pune accentul pe responsabilitatea lui Veikkaus fata de jucator

Strategia noastra pune accentul pe responsabilitatea centrata pe jucator, adica responsabilitatea noastra fata de individ. Strategia noastra se concentreaza pe responsabilitate, abilitati de canalizare, afaceri noi si obiectivul dezvoltarii Veikkaus in cel mai bun loc de munca din industria jocurilor.

Scopul nostru este sa aducem bucurie prin jocuri. Acest lucru inseamna pentru noi ca jocurile de noroc aduc bucurie si experienta, vrem sa avem grija de jucatori, astfel incat bucuria jocurilor sa fie mentinuta si jocul sa ramana inofensiv. In plus, cu veniturile, suntem implicati in viata finlandeza in multe feluri.

Viziunea noastra este sa fim lideri in experienta jucatorului responsabil.

Veikkaus_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri