VIP-IBC

VIP-IBC este un software unic de pariuri care combina ofertele de la mai mult de 10 case de pariuri intr-una. Acest lucru va ofera cele mai mari limite si cele mai bune cote disponibile pe piata. Cel mai important, nu este nevoie sa aveti conturi separate pentru a paria pe diferite case de pariuri. Cu un singur cont VIP-IBC, puteti avea acces la oferte de la toate casele de pariuri partenere: Betfair, Singbet, Sbobet, BetISN si multe altele. In plus, cea mai buna platforma de pariuri VIP-IBC intampina castigatorii fara restrictii sau limitari!

Cum functioneaza?

VIP-IBC are o interfata unica care afiseaza toate ofertele disponibile simultan. In acest fel, il veti putea alege pe cel mai potrivit dintre ele dintr-un singur clic. Nu mai comutati intre diferite conturi! Gata cu evidenta! Puteti vedea toate cele mai bune oferte pe ecran.

O alta caracteristica importanta pe VIP-IBC este fisa de pariuri. BET-IBC a dezvoltat o lista de pariuri speciala, care este complet diferita de ceea ce stiai. Afiseaza jocul pe care ati pariat, cotele si casa de pariuri, ca orice alta foaie de pariuri. In plus, aveti acces la alte caracteristici prin intermediul platformei.

VIP-IBC

Caracteristici VIP-IBC

Dupa cum sa mentionat mai sus, VIP-IBC este produsul BET-IBC. Puteti gasi recenzia noastra despre cel mai bun agent de pariuri la Racing Insider. Puteti utiliza caracteristicile pe care le aveti acces prin intermediul fisei de pariuri speciale pe care o are platforma. Unele dintre aceste caracteristici sunt:

  • Optiune de indeplinire a viitorului.
  • Aceasta functie va permite sa va automatizati strategia de pariere, mai ales daca sunteti arber. Selectati impara si limita pe care le doriti manual si atunci cand este potrivita cu o oferta de la o casa de pariuri disponibila pe VIP-IBC, pariul dvs. este plasat cu impara si limita pe care le-ati introdus in prealabil.
  • Permiteti sa puneti oferte pe Exchange: Software-ul are 2 optiuni pentru a face pariuri: 1) cautati lista tuturor caselor de pariuri pentru a vedea daca au, si pariati si 2) puneti-l la schimb si va aparea acolo ca „ PUNETI ”, astfel incat cineva sa poata veni si intoarce, potrivindu-l.
  • Pariuri echivalente: pariuri care se termina cu acelasi rezultat, dar cu cote diferite. De exemplu, un pariu echivalent poate fi sub 0,5 goluri si scor corect 0: 0.
  • Skype Brokerage: va serveste interesele mai ales daca sunteti un highroller. Puteti consulta ofertele de la pariuri private disponibile prin intermediul fisei de pariuri si chiar puteti negocia cu acestea pentru limite mai mari sau cote mai bune in timp real.

Fie ca sunteti un parior cu experienta sau un incepator care intentioneaza sa faca primul pas in lumea pariurilor sportive, VIP-IBC este locul perfect pentru dvs. Puteti gasi cele mai inalte limite si cele mai bune cote alaturi de caracteristici uimitoare care va pot ajuta sa va maximizati profiturile. Cel mai important punct este ca VIP-IBC nu te limiteaza daca esti un castigator din toate timpurile. Daca doriti un loc in care puteti avea o experienta de pariuri uimitoare, nu va pierdeti timpul uitandu-va mai departe si deschideti cel mai bun cont de software pentru pariuri pentru a incepe sa castigati acum!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri