Winline

Site-ul web Winline are un program de loialitate numit Ia si mai mult cu fiecare pariu! Programul implica achizitionarea de puncte de la jucator sub forma de mingi pentru pariuri pe casa de pariuri. Cand se atinge o anumita suma, aceste puncte sunt convertite in pariuri gratuite (pentru 200 si o mie de ruble) si bonusuri la cont (2 mii si 10 mii ruble). Jucatorii obisnuiti primesc o invitatie la clubul VIP cu oferte exclusive. Fiecare jucator cu un cont de ruble devine automat membru al clubului bonus Winline. Conturile din alte valute nu sunt incluse in program.

In vara anului 2016, Winline a lansat un nou site web cu posibilitatea transmiterilor video de evenimente sportive. Vechea versiune a casei de pariuri nu oferea un astfel de serviciu. Pe site-ul oficial, puteti descarca aplicatia software Windows corespunzatoare versiunii complete a Winline.

Casa de pariuri are o versiune mobila, care difera de versiunea principala a site-ului doar in absenta chatului live. Conectarea la site prin versiunea mobila este convenabila pentru toate dispozitivele si tabletele populare. Site-ul are o aplicatie pentru computere Android si desktop cu Windows.

Winline

Depozit

Puteti depune in contul dvs. Winline folosind 14 metode de plata care asigura transfer instant de fonduri. Printre acestea se numara sistemele de plata populare din Rusia si din tarile CSI, cum ar fi WebMoney, Yandex.Money, QIWI Wallet, Moneta.ru si altele. Toate metodele de depunere disponibile sunt prezentate in sectiunea „Cont personal” din Winline, precum si mai jos in aceasta recenzie.

Depozitul minim in aceasta casa de pariuri este de 500 de ruble pentru toate metodele.

Suma maxima a depozitului este limitata doar la carduri bancare (5 milioane de ruble), portofel QIWI (250 mii ruble) si plati de pe dispozitive mobile sau terminale.

Winline nu percepe nicio taxa de depozit si acopera toate costurile de traducere, cu exceptia platilor WebMoney (0,8%) si a platilor mobile (de la 10,9% la 12%).

Retragere

Puteti retrage fonduri de la Winline prin 10 metode: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, WebMoney, Yandex.Money, QIWI, Moneta.ru, Skrill si Neteller.

Suma minima pentru a retrage fonduri prin majoritatea sistemelor este de 1,5 mii de ruble. Pentru cardurile de plata, suma care trebuie retrasa trebuie sa fie de cel putin 3 mii de ruble.

Suma maxima de descarcat prin WebMoney, Moneta.ru, Skrill si Neteller este nelimitata. Winline suporta costul retragerii banilor de la clienti, cu exceptia transferurilor prin WebMoney (taxa de sistem este de 0,8%). In cazuri rare, compania cere ca suma depusa sa fie reportata de trei ori inainte ca clientul sa aiba dreptul sa solicite plata. Daca jucatorul refuza, costurile ii sunt transferate.

Winline_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri